Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 24.11.2013.
10:51
Telegraf A

Toni Cetinski "zatresao" Arenu

Dvadeset pet punih godina pevačke karijere, harizmatični Toni Cetinski proslavi je sinoć sa beogradskom publikom u ”Kombank areni” sa oko 13.000 fanova. Početak njegovog trećeg koncerta u "Areni" kasnio je "samo" pola sata, što nije smetalo obožavaocima da horski otpevaju prvu pesmu “Umirem 100 puta dnevno”.

Harizmatični pevač oduševio fanove s koncertom od dva sata i bisom od još 6 pesama
 

Osim besprekornim glasom, ovaj popularni pevač publiku je “kupio” i nenadmašnim šarmom, budući da je tokom čitavog koncerta plesao, šalio se i družio sa publikom, koja je ovom prilikom imala poseban tretman.

- Hvala vam što ste i treći put sa mnom u ovoj dvorani, da vas čujem, povikao je Toni i u spuštenim tregericama i starkama pao na kolena praćen vriskom iz publike.

Zatim su usledile numere “Kad bi dao bog” i “Budi uz mene”, i bilo je jasno da je Cetinski održao obećanje i napravio još jedan spektakl u Beogradu. Tokom numera “Zar malo to je” i “Ja te ne bih mijenjao” Toni je pozirao za slikanje devojkama iz fan pita, dok je u nastavku pružio i mikrofon najsrećnijim pojedincima iz prvih redova kako bi pevali zajedno sa njim.

Ono što je posebno oduševilo jeste to što je Cetinski u jednom momentu zamolio sve prisutne da im peva prateće vokale, te je publika imala glavnu reč, što je zvučalo neverovatno!

Pesma “Ja sam zaljubljen” razmrdala je zvezdu večeri, ali i ujedinila čitavu “Arenu”, budući da su svaku njegovu reč pomamljene žene u publici pratile rukama u vazduhu i gromoglasnim vriskom.

Pravo iznenađenje za sve prisutne je bilo kada je iz publike na binu izašao Davor Jovanović, pobednik “Prvog glasa Srbije” i izveo fantastično numeru “Kad žena zavoli“, a u brzom ritmu nakon njega nastavio je i hrvatski pevač sa hitom “Što si ti meni”, nakon čega se presvukao u elegantno crno odelo, dok je na sebi imao i crno-crvene lakovane cipele.

Na tren smirenu atmosferu uzbudili su glasni otkucaji srca koji su bili praćeni treperenjem crvenog svetla u ritmu bita, a koji su najavili numeru za koju je i sam pevač priznao da mu je omiljena. U pitanju je bila pesma “Opet si pobjedila“, koja je razgalila čitavu halu, dok je u jednom treutku publika nadjačala pevača.

Energična i emotivna atmosfera nije jenjavala ni tokom sledećeg hita “Neka te odvede” koji je publika pevala uglas, a Toni nije mogao da sakrije da ga je ova pesma posebno pogodila. Zatim je usledio i emotvni “cunami” kada je na red došla pesma u kojoj se svaki muškarac bar jednom pronašao – “Od miliun žena“.

Kada je konačno zapalio “Arenu”, Cetinski je skinuo sako, obrisao znoj crnim peškirom i bacio ga u fan pit, zbog čega su žene zavrištale od uzbuđenja i počele da se otimaju oko ovog nesvakidašnjeg suvenira.

- Nisam došao da odradim i pobegnem kući. Došao sam da uživam. Vi ste najposebnija publika i sto puta ću vam reći hvala, rekao je šoumen i počeo da igra na sceni tako da niko nije mogao da skine osmeh sa lica.

Opčinjeni fanovi pevaču su na binu bacali medvediće i zeke, dok je jedna od najvatrenijih obožavteljki smelo Toniju dobacila crvene tanga gaćice, koje je domišljato okačio na jednu od kamera!

Sa jednim od pratećih vokala otpevao je pesmu “Lagala nas mala” koju je snimio sa pokojnim Tošetom Proeskim, na šta je pubilka euforično skakala sa rukama u vazduhu, a atmosferu nisu smirivale ni pesme “Čovek od leda”, “Blago onom ko te ima” i “Zbogom odlazi”, nakon koje se sa svojim bendom povukao sa bine.

Dva puna sata pevanja i skakanja publici nije bilo dovoljno, pa je Cetinski izašao na bis i žurku nastavio hitovima “Ako to se zove ljubav” i “Kriv”, dok su prve suze brojnih žena iz publike pale na balade “23. prosinac” i ” Vreme leči sve rane”, koje su bile praćene stotinama svetlećih telefona koji su se njihali u publici.

Kamernu atmosferu prekinuo je ponovnim izvođenjem pesme “Umirem 100 puta dvevno“, dok je za sam kraj, kako je istakao, sebe počastio izvođenjem pesme Andrea Bočelija “Caruso” od koje se malo ko nije naježio! Pesmu je otpevao iz dva glasa, budući da je jedan glas pevao u ime svoga oca Mirka, a drugi u svoje, te je konstantno menjao tonalitete, čime je pokazao svoje izuzetne vokalne sposobnosti.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.11.2013. 15:49
Čekamo i Tompsona u CROmbank Arenu........ PS: Čekajući Godoa
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online