Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.05.2013.
06:41
S. Đurić - Vesti A

Jadne ruke i dlakava stopala

Francuski kralj Luj XIV prvi je obuo cipele sa štiklom od četiri centimentra jer nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je nizak. Ideju mu je ukrao bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi koji bez cipela sa potpeticom ne ide nigde. Počeo je da ih nosi kada se oženio bivšom manekenkom Karlom Bruni.

Karla Bruni
 

Za vreme svog mandata uveo je i pravilo da u njegovoj sviti ne sme da bude niko ko je puno viši od njega, da se na fotografijama ne bi videlo koliko je nizak. Oprobani recept sa štiklama oprobao je i Tom Kruz, one su obavezan detalj prilikom svakog njegovog pojavljivanja na crvenom tepihu. Godinama ga je mučilo što je njegova bivša žena Kejti Holms viša od njega pet centimetara.

Taman kad je mislio da se razvodom od Kejti rešio i svog problema, njegova sujeta pretrpela je novi udarac. Na premijeri filma "Zaborav" stajao pored koleginice Olge Kirilenko koja je poprilično viša od njega. Junak filmova "Top gan" i "Nemoguća misija" naknadno se izmerio i ustanovio da je niži za pola centimetra.

Bondova kvrgava kolena

Holivudske zvezde nemaju samo problem sa visinom. Mnogi im se dive, zavide na lepoti, zanosnim oblinama, grudima, lepom licu... Međutim, svi oni koji misle da su poznate ličnosti savršene i da su potpuno zadovoljne i opuštene u stvarnom životu, nisu u pravu. Holivudske lepotice muče tipični ženski problemi, poput svih nas.

Anđelina Džoli

Neko ih se stidi, a neko ih ponosno pokazuje na crvenom tepihu. Pa tako Anđelina Džoli ne voli svoje ruke, Džesika Alba bi volela da je viša i mršavija, a Nikol Kidman bi želela da ima veće obline. I glumci imaju svoje komplekse. Džordž Kluni i Danijel Krejg nedavno su u intervjuu za časopis "Venitdž Fair" izjavili da nisu potpuno zadovoljni svojim izgledom. Kluni je definitivno jedan od najpoželjnijih glumaca u Holivudu, međutim, on smatra da nije savršen.

Što se tiče fizičkog izgleda, Kluni bi na sebi promenio držanje, pošto smatra da je stalno grbav. Kod sebe ceni strpljenje, i to je za njega neprocenjiva osobina. Kao manu navodi to što ne zna da svira nijedan muzički instrument. Filmski Džejms Bond ne voli svoja kolena. Danijel Krejg je u jednom intervjuu rekao da bi voleo i da su mu prsti na nogama kao palčevi na rukama, kako bi mogao stopala da koristi isto kao šake u svakodnevnim aktivnostima...

Iako joj mnoge dame zavide na lepoti, a muškarci uzdišu za njom, jedna od najlepših svetskih manekenki i supruga našeg košarkaša Marka Jarića nije bila zadovoljna svojim izgledom posle porođaja.


- Držala sam specijalne dijete, išla na vežbe, bavila se boksom. Ali, dugo nisam bila zadovoljna svojim izgledom - rekla je Lima, majka dve ćerke Valentine i Sijene.

Rijana

Uprkos tome što je smatraju jednom od najlepših žena sveta, Rijana je priznala da je nesigurna kad je njeno telo u pitanju. Kao i većina žena, vremenom je naučila da živi sa tim, iako po njenom mišljenju ima mana. U jednom intervjuu, atraktivna pevačica sa Barbadosa se požalila:


- Ponekad mislim da sam debela, ali šta zapravo mogu da uradim povodom toga. Samo da prihvatim svoje telo... Mislim da niko nije savršen. Treba da se osećaš komforno onakav kakav jesi, to sam morala da naučim - rekla je Rijana.


Sa druge strane, Demi Mur je nedavno izjavila da konačno ima telo kakvo je oduvek želela, da je presrećna zbog toga i da nema više nameru da menja svoj izgled.
- Bila sam ekstremno opsednuta svojim telom. Postala sam srećna kada sam prestala to da kontrolišem - rekla je Demi Mur.

Seksepilna Džesika Alba ne mari mnogo za mišljenje muške populacije, za koje je ona seks simbol i jedna od najprivlačnijih žena sveta. Ona ne voli svoje obline. Volela bi da je viša i mršavija. Glumici Kiri Najtli neki zameraju da je premršava i pripisuju joj anoreksiju, dok drugima izgleda idealno i zanosno. A zvezda "Pirata s Kariba" ne voli svoje noge i jednom prilikom je izjavila: - Grozne su. Volela bih da su duže i čvršće.

Petice su aut

Svetlana Ceca Ražnatović

Mnoge estradne zvezde nisu više zadovoljne silikonskim dodacima, pa sve više njih hrli kod plastičnih hirurga da se reše implanta. Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja priznala je da je izvadila silikone jer su joj pozamašne petice prouzrokovale zdravstvene probleme.


- Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - rekla je Stoja.


Neprirodno velike grude više nema ni folk diva Svetlana Ceca Ražnatović. Popularnu pevačicu, koja je svojevremeno priznala da je na svom telu jedino radila korekciju grudi, i dalje krasi bujno poprsje, ali skoro dvostruko manje nego ranije.

Strah od bikinija

Pevačica Džoš Ston ne oseća se lepo u bikiniju.
- Nikada se nisam osećala lepom. Ne mogu da se pohvalim preterano čvrstim nogama i stidim se svoje figure, kao i mnoge druge žene. Svaki put kad čujem da me je neko slikao u bikiniju, padne mi mrak na oči.

Blistav osmeh

Viktorija Bekam

Teško bi se neke muzičke ili glumačke zvezde izborile za visoke pozicije i honorare da nisu malo izmenile izgled svojih zuba. U nekim slučajevima bila je to gotovo nemoguća misija, ali vrsni stomatolozi ipak su uspeli da naprave čudo.

 

Niko, pa ni Viktorija Bekam, ne voli da se seti kako je izgledala sa zubima koje joj je priroda podarila. Ali i sada kada ima blistav osmeh, supruga fudbalera Dejvida Bekama retko se smeje u javnosti.

Anđelina Džoli je posle dužeg vremena priznala da deli mišljenje svojih obožavaoca, koji smatraju da je premršava i na ivici anoreksije.
- Kad bih mogla da pucnem prstima i ugojim se sedam kilograma, bila bih presrećna. To bih verovatno postigla kad bih redovno jela i manje vežbala. Volim svoju guzu, ali moje ruke su jadne - izjavila je tim povodom jedna od najlepših žena sveta.
Zvezda filma "Kil Bil" Uma Turman ne voli kako joj izgledaju stopala.


- Prevelika su i ne volim ih nimalo. Inače mislim da stopala nisu nimalo privlačna, ali moja su posebno ružna, pa čak i dlakava - kaže Uma Turman.

Pupak manje, prst više

Opra Vinfri

Manekenka Karolina Kurkova nema pupak. Kako je rekao njen portparol, Kurkova je ostala bez pupka posle operacije koju je imala kao dete. To joj izgleda ni malo ne smeta, budući da debelo zarađuje šetajući modnim pistama.

 

Opra Vinfri osim gomilu para, ima i prst više na nozi. Glumcu Metjuu Periju, zvezdi serije "Prijatelji", nedostaje vrh srednjeg prsta na desnoj ruci, a Megan Foks ima kratak palac. Kejt Bosvort, Džejn Simor, Den Ekrojd, Mila Kunis, Kristofer Voken i Kifer Saderlend imaju oči različite boje.

A modna ikona Sijena Miler požalila se javno na strije, koje joj ozbiljno smetaju.
- Ako snimam scene u kojima se skidam, šminkeri se pobrinu da sakriju moje mane, pa mi zadnjica izgleda lepo. Ipak, u stvarnosti ona nije tako sjajna i glatka, već kao i mnoge druge žene imam strije i celulit. Ipak, znam da je to sve normalno i ne živim u iluziji savršenstva - rekla je Sijena Miler.


Šarliz Teron je ponekad nesigurna zbog bora, ali smatra da starenjem tela dolazi i mudrost, te da bore i druge tragove godina treba jednostavno prihvatiti. Glumica Nikol Kidman priznala je da bi volela da je punija.

Ima ono nešto: Nataša Bekvalac
 

- Ima puno niskih plavuša, a ja sam visoka i mršava i to me čini drugačijom. Ipak, nisam time zadovoljna i mislim da imam telo poput dečaka. Volela bih da sam punija jer mislim da su žene sa oblinama lepše - kaže Nikol Kidman.


Kad su u novinama osvanule fotografije u bikiniju glumice Dženifer Lav Hjuit, ona se našla na udaru javnosti zbog viška kilograma, celulita i zaobljenog stomačića. Nakon što je duže vreme ćutala i primala kritike, glumica se na kraju putem svog sajta obratila svima onima koji su kritikovali njen izgled.

Uživaju u svojoj koži

Američka glumica kubanskog porekla Eva Mendes je ponosna na svoje obline i plaši se da ne ostane bez njih. Jedna je od retkih holivudskoh glumica koja nije pobornik nijedne dijete.


- Ja sam devojka kojoj ne smeta mali višak. Ne držim dijete, jer želim zadržati svoje obline. Ipak, ne jedem picu i pazim na količinu hleba koju konzumiram, ali osim toga uživam u svemu. Imam i ja neke komplekse kao i sve žene. Mladim devojkama uvek kažem da ono što trenutno ne vole na sebi, verovatno će zavoleti kad odrastu, jer se to meni desilo - kaže Eva Mendes, koja dok je bila mlađa nije volela mladež na licu i izraženu vilicu. Međutim, danas smatra da je upravo male nesavršenosti čine posebnom.

 

Seka Aleksić
 


Sličnog mišljenja je i junakinja serije "Očajne domaćice", Eva Longorija.
- Volim sve na sebi. Ništa ne bih menjala. Pogledajte Merilin Monro. Ona je imala nešto posebno. Nikada nije menjala svoj izgled, čak i danas, godinama nakon što je umrla, plava kosa poput njene i crveni ruž za usne i dalje su sinonim za glamur i lepotu. Budite svoji, volite svoje telo i duh i niko vam neće odoleti - rekla je Eva Longorija.


Na svoje obline ponosna je i Seka Aleksić.
- Veoma sam zadovoljna kako izgledam. Bila bih nezadovoljna kada u kupaćem kositmu ne bih imala šta da pokažem - rekla je Seka.

- Iako sam jedno vreme ćutala, htela bih zbog svih devojaka koje su podvrgnute teroru lepote i mršavosti da kažem da veličina 34 nije veliki broj. Isto tako, uvući se u veličinu nula, odnosno 32 ne znači biti zgodan. Znam kako izgledam, volim svoje telo i poručujem svim devojkama sa guzom, grudima i bokovima da obuku bikini i budu hrabre - napisala je glumica.


Ni naša pop pevačica Nataša Bekvalac sebe ne smatra najboljom.
- Ja nisam fam fatal, ima mnogo lepših, zgodnijih, pametnijih žena, uspešnijih od mene, ali ja imam ono nešto - rekla je Nataša Bekvalac.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online