Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 11.11.2012.
17:48
Alo A

Maltretiranje slavnih!

Današnje zvezde poput Džesike Albe, Toma Kruza, Lejdi Gage, Vinone Rajder i Megan Foks u mladosti su trpele premlaćivanja, zadirkivanja i brojne podvale školskih drugara jer se često nisu uklapale u njihovo društvo.

Foto: Ilustracija
 

Verovatno nema bolje osvete školskim nasilnicima od planetarne slave koju su holivudske zvezde dosegle usprkos traumatičnim iskustvima iz mladosti.

Čik neka ga neko sad dira kad je Betmen postao

Kristijan Bejl prošao je kroz pakao zbog uloge u filmu "Kraljevstvo sunca“ Stivena Spilberga u kojem je nastupio kao trinaestogodišnjak.

Nekolicina dečaka iz škole godinama ga je zbog nje tukla i zadirkivala.

Vinona Rajder

Vinona Rajder proživela je možda i najbrutalnije iskustvo maltretiranja.


- Kada sam krenula prema hodniku neke devojke zabile su mi glavu u ormarić. Pala sam na pod, pa su me nogama tako izudarale da su u bolnici morali da mi šiju rane. Posle nekoliko godina u kafiću sam srela jednu od devojaka koje su to učinile. Pitala me je za autogram, a ja sam joj rekla "Sećaš li se devojčice koju si prebila u sedmom razredu? To sam bila ja. Hajde idi dođavola.“

Džesika Alba

Džesiku Albu maltretirali su tako često da ju je otac morao da prati u školu.


- Ručak sam jela u učiteljicinoj kancelariji kako ne bih morala da sedim sa ostalim devojkama. Zadirkivale su me jer sam pomešane rase (ima korene Danske, Meksika i frankofone Kanade), a i roditelji su mi bili siromašni, pa nisam nikada imala novu odeću ili torbu.

Tom Kruz

Tom Kruz se priseća kako su ga dečaci većim rastom od njega gurali i udarali.


- Srce vam udara, znojite se i osećate da ćete povratiti. Nisam baš velik i nikad nisam želeo nikoga da tučem, ali znao sam da nasilnika moram jednom jako udariti ili da neće prestati da me gnjavi.

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga se, ko bi rekao, nije uklapala u svoje srednjoškolsko društvo.


- Želela sam da budem poput Boja Džordža i osećala sam se kao čudak. Dugo mi je trebalo da se pomirim s onim što jesam - objašnjava pevačica.

Stiven Spilberg

Stiven Spilberg bio je klasični štreber koji je svirao u školskom orkestru, pa ga nisu mimoišla zadirkivanja, a susreo se i sa antisemitizmom.

Spilberg se proslavio svojim filmovima poput Park iz doba Jure, Čeljusti, Ljudi u crnom, Spašavanje redova Rajana, Šindlerova lista itd.

Megan Foks

Megan Foks veruje da su deca nasilnici pre svega nesigurni.


– Bila sam žestoko maltretirana i bilo mi je vrlo teško. Mislila sam da se srednja škola nikada neće završiti. To su četiri godine života i stalno sam morala da se podsećam da su oni koji su me gnjavili imali svoje probleme. To mi je pomoglo.

POVEZANE VESTI

Nedelja 11.11.2012. 18:18
Za kruza razumem, verovatno je i kao mali bio smrdljivko...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online