Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.10.2012.
05:47
Press A

Elizabet Tejlor u trojci sa predsednicima SAD!

Holivudska diva Elizabet Tejlor vodila je... hmmmm, buran seksualni život, a na spisku ljubavnika lepotice sa "ljubičastim" očima našla su se i dvojica predsednika, Ronald Regan i Džon Kenedi, sa kojim je upražnjavala seks utroje.

Sa 15 godina zavela svog prvog američkog predsednika: Elizabet Tejlor iz mlađih dana
 

Autori knjige "Elizabet Tejlor: Ništa kao dama" - Denfort Princ i Darvin Poter - tvrde da je Elizabet imala toliko burne romanse da ćemo zaboraviti na činjenicu da se udavala čak osam puta. Iako se u javnosti kao njena najburnija i najveća ljubav pominje Ričard Barton, Princ i Poter tvrde da je ona podjednako strasna bila i u vezi sa Frenkom Sinatrom, kojeg je čak ucenjivala kad je saznala da očekuje njegovo dete.


Elizabet je išla toliko daleko da je ucenjivala Sinatru tražeći da je oženi, ali ju je on ismejao i umesto toga joj zakazao abortus.


Liz, koja je preminula prošle godine u 79. godini, vrlo rano je odlučila da unovči lepotu. Osim toga što je osvajala Holivud, na tom putu je osvajala i srca moćnih muškaraca. Jedan od njih je, kako se poverila bliskoj prijateljici, bio Ronald Regan. On ju je 1947, kada je njoj bilo 15, a njemu 36 godina, pozvao na večeru, a ona je odlučila da ga zavede, bez obzira što je znala da je u braku sa Džejn Vajnam.
 

Ričard Barton je, navodno, bio najveća Elizabetina ljubav

"Regan me je tretirao kao odraslu ženu i to me je osvojilo. Sedeli smo na sofi i bila sam sigurna da me je želeo, ali da mu je neprijatno da napravi prvi potez, pa sam ja preuzela ulogu napadača... Posle jačeg petinga na sofi, prešli smo u spavaću sobu", rekla je Tejlorova bliskom prijatelju, a Princ i Poter objavili u neuatorizovanoj biografiji jedne od najlepših žena sveta.


Poznanstvo sa predsednikom i plejbojem Kenedijem pretvorilo se u romansu, a jedna intimna žurka na bazenu u seks utroje, sa predsednikom i glumcem Robertom Stakom, inače nepotvrđenim biseksualcem. Obojica su tada bila oženjeni, ali joj to nije smetalo da provede burnu noć istovremeno sa obojicom.


Knjiga je puna detalja o njenim ostalim ljubavnicima i seksualnim vezama sa zvezdama kao što su Piter Loford, Erol Flin, Toni Kertis i Pol Njumen i nimalo laskavo ne govori o planetarno voljenoj Liz, koja je i tokom života bila poznata kao brakolomnica.


Najveća Elizabetina strast bili su dijamanti, što su njeni muškarci dobro znali, a pamti se da joj je Barton poklonio najveći i najskuplji dijamant koji je mogao da se kupi. Liz je upamćena i kao borac za ljudska prava, osnivač fonda za borbu protiv side, modna i gej ikona. Iza nje je ostalo četvoro dece, a baka je postala u 39. godini. Njeni naslednici se nisu oglasili o novoj biografiji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online