Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 28.09.2012.
10:38
Alo A

Goga od Hadžihafizbegovića traži milione

Sudski proces između Emira Hadžihafizbegovića i Goge Sekulić, koja je presavila tabak jer ju je bosanski glumac javno nazvao droljom, ovih dana bi trebalo da bude okončan! Pevačica je potvrdila da je na sudu zatražia milionsku odštetu.

Emir Hadžihafizbegović optužio pevačice da zavode bošnjačke mladiće
 

"Tužila sam Emira, imam snimak, sve dokaze, tako da se neće izvući. To mu nije trebalo. Tema je bila srpska estrada! Vređao je Cecu, Jelenu Karleušu i druge, a mene je baš potkačio. Kada mogu Bosanci i Hrvati kod nas da nastupaju, u čemu je problem što mi kod njih odlično prolazimo", rekla je pevačica.


"Šta ja mogu što me omladina u Bosni i Hrvatskoj voli i što peva moje pesme", zaključila je Goga.

Hadžihafizbegović prošle godine je na hrvatskoj televiziji optužio Srbiju da plasira Bosni duhovnu pornografiju!


"Srbijanske drolje zavode Bošnjake, koji se onda odaju alkoholizmu. Iz Srbije nam se servira duhovna ponografija, koja se lansira preko televizije. Srbijanske pevačice zavode mlade ljude koji se odaju alkoholizmu, zbog čega dolazi do masovnih tuča, pa čak i do ubistava. Ja mislim da su one drolje jer čim ona dođe i kaže kako voli da peva bez gaćica, Goga Sekulić, a neka druga da popije litar alkohola, to je za mene drolja i ostaće drolja! Ima njena izjava u novinama: 'Ne volim da nosim na koncertu gaćice', i voli da popije litar alkohola u toku koncerta, ja tako i dan-danas mislim", rekao je glumac, koji je turbo folk proglasio načinom života.


"Ja mislim da je turbo folk dobro osmišljen projekat i matrica preko koje se mnogo više ušlo u Bosnu nego u Hrvatsku i da je to matrica po kojoj se živi. To nije pesma, to nije Ceca Veličković", naglasio je Hadžihafizbegović, koga je voditelj pitao zbog čega generalizuje, pa se glumac malo ispravio: "Mislim i na bosanske drolje, ako ima bosanskih pevačica, mislim muslimanki koje vole da pevaju bez gaćica i da popiju litar alkohola na koncertu, onda su i one drolje, bosanske drolje", pojasnio je Emir, koga je voditelj podsetio na ulogu u filmu sa Lepom Brenom, najpoznatijom folk pevačicom bivše Jugoslavije.


"Nije to turbo folk. To nema veze sa turbo folkom. Meni je krivo što se neki vrlo plemeniti pevači mešaju sa turbo folkom", rekao je Emir.

POVEZANE VESTI

Petak 28.09.2012. 10:47
Ovaj Emir ko' da je švabo a ne naše gore list...jest komično neko biće "poturica gori od Turčina:)" Zaboravio ko su mu preci:) !?
Petak 28.09.2012. 10:51
Gledala sam ga u vise filmova i pozorisnih predstava i ne mogu mu osporiti da je dobar glumac...ali i da otvoreno mrzi Srbe...teski kompleksi...
Petak 28.09.2012. 11:06
Plitka izjava, nije uhvati srž problema. Sada poetna kod njega bi bila: Bosanci piju jer srpske pevaljke pevaju bez donjeg veša. Dobrog li izgovora.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online