Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 19.01.2012.
10:18
Press A

Holivud: Zbog atraktivne Ane serija snimljena na srpskom

Srpkinja Ana Aleksander, koja je osvojila Holivud slobodnim scenama seksa u seriji "Chemistry", u novom američkom sitkomu "The Exes" igra Srpkinju Tatjanu i sve vreme priča na srpskom!

Ana Aleksander: Scenaristi zbog nje promenili seriju

Atraktivna glumica kaže da je ponosna na nov uspeh u Holivudu i otkriva da su producenti zbog nje odlučili da u hit seriju uvedu lik Srpkinje.


"Producenti su na kastingu tražili devojku koja bi u seriji pričala strani jezik, a planirali su da ona bude Brazilka. Kad su na audiciji saznali da sam Srpkinja i da, naravno, govorim srpski, zbog mene su promenili odluku! Tako sam dobila ulogu Srpkinje Tatjane, a oni su angažovali prevodioca da bi, po scenariju, i mog partnera iz serije naučili da govori srpski", otkriva glumica.


Debi u ovoj seriji Ana je imala prošle nedelje u epizodi u kojoj se glavni glumci Donald Fejson (poznat iz serije "Stažisti") i Dejvid Alan Baše (brodvejska zvezda) zaljubljuju u lepu Srpkinju, koja ne zna ni da zucne na engleskom.

Amerikanci su je zapamtili po živopisnim scenama seksa u seriji "Chermistry"


"Glumim devojku iz Srbije koja je došla u Ameriku da bi se bavila manekenstvom, a ne zna ni reč engleskog. Dok je u restoranu čekala drugaricu, upoznala je obojicu glavnih likova koji pokušavaju da je zavedu i upadaju u niz komičnih situacija. Jedan želi da bude sa njom, drugi se pretvara da neće, a ona se na kraju zaljubi u obojicu i predloži im da sve troje budu zajedno, što oni prihvataju, ali samo nakratko", kaže s osmehom.


Ana, koja je zbog karijere promenila prezime Stojanović u Aleksander, u Holivudu je uvek ponosno naglašavala da je Srpkinja, a kao šlag na tortu došla je uloga u kojoj govori srpski.


"Više nema predrasuda o Srbiji. Niko više ne povezuje Srbe sa ratovima i niko nije rekao nijednu ružnu reč što u seriji sve vreme pričam na srpskom", otkriva ona.

U poslednjih osam godina, koliko radi u Americi, Ana je ostvarila uloge u hit serijama: "Dva i po muškarca", "Istražitelji iz Njujorka", "Istražitelji iz Majamija"..., dok je od glavne role u seriji "Chemistry" odustala jer se "postidela svojih scena golotinje i seksa". Od poslednje serije "The Exes" mnogo očekuje.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.01.2012. 10:58
Postajemo evropski i svetski kupleraj i steciste za razonodu i hedonisanje evropskog i svetskog olosa.Ko zna kako se ova deklarise kada je pitaju za nacionalno poreklo verovatno kaze da je Amerikanka.Mislim nemam prava da govorim nekome kako ce i sta da radi u zivotu i kritikujem u tom kontekstu ali zasto se ovoliko potencira ova glumica? Zbog vrucih scena koje snima mozda, sta kao fora to nam je postala reklama za popravljanje imidza u svetu? Ne samo sto nas dakle *ebu u svakom smislu i pogledu i kao drzavu i kao narod vec nam sada bukvalno *ebu i zene i devojke i opet nas tretiraju kao stoku, sljam i podljude. Ha, ha, ha...clap, clap, clap svaka cast Srbi...ha, ha ha *facepalm*...
Utorak 24.01.2012. 11:23
....ovo se zove "KARAkterna glumica".....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online