Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 06.11.2011.
02:38
E.V. A

Mama Snežana zahteva miniće!

Ne može joj se ništa dodati, ni oduzeti. Jer, Jelena Janković uvek čvrsto stoji na nogama, zna kad, kako i zašto. Popularna Džej Džej je i ove godine obišla "pola sveta" od Sidneja i Dubaija, preko Madrida, Brisela, Toronta, do Pekinga i Moskve, da bi se krajem oktobra skrasila u - Beogradu.

Srpska teniserka u rodnom gradu najviše vremena provodi sa svojom porodicom, jer su joj nedostajali. Baš kao i domaća kuhinja.
 

- Tokom sezone sam stalno na putovanjima i turnirima, tako da sam se uželela porodice, ali i domaće hrane. Iskrena da budem, malo sam i smršala, ali ne znam kako. Valjda mi se topi mišićna masa, čim malo odmorim i ne treniram smršam i vise mi pantalone - počinje po običaju sa osmehom priču Jelena i dodaje:


- Obožavam kuvana jela, to mi nedostaje, jer na turnirima stalno jedem paste, salate, povrće... Tako da koristim priliku kada sam kod kuće da više jedem, kako se kaže, kašikom. Volim zimnicu, što ne mogu da konzumiram u drugim zemljama.

Jelena obožava da jede zimnicu, ali nije mama Snežani pomogla da je i pripremi:

- Mami je zafalilo još malo pečenih paprika, trebalo je to da odradimo na brzu brzinu, ali pošto sam morala da se spremam za izlazak nisam mogla. Putujem za koji dan, tako da ne verujem da ću imati vremena, ali onda će morati da joj pomognu moja braća ili njena sestra, moja tetka.

Mlađane, volim te


Poželeli smo da Jelena Janković otkrije još neku tajnu, da li ima nešto novo na polju ljubavi, ali Džej Džej je ostala "zakopčana" na iniciranje priče o vaterpolisti Mlađanu Janoviću:


- Da, zaljubljena sam. Ja sam uvek zaljubljena. Ako me pitate da li ga volim - da volim ga - tek toliko da se zna!

Jelena ne pomaže mami u kuhinji, ali je zato gospođa Snežana uvek tu da ćerki da modni savet:

- Iako obično majke savetuju ćerkama da bi trebalo da obuku malo dužu suknju, kod nas je obrnut slučaj. Ona kaže što kraću, verovatno jer smatra da imam lepe noge (smeh), a ja nekako više volim duge suknje i haljine.

Kada smo se već dotakli ženskih tema pitali smo teniserku kako se neguje.

- Nije lako održavati dobar ten i negovati se tokom sezona. Ipak, ja sam devojka, moram tome da posvetim računa, a non-stop sam izložena suncu, što nije zdravo za kožu i kosu, ali i to je deo mog posla - rekla je Jelena i osvrnula se na priče pojedinih koleginica koje su u javnosti pričale da ćete teniserku koja na teren izlazi našminkana prepoznati tako što tokom meča peškirom samo tapka lice:

- Odaću tajnu. Svi me pitaju zašto tapkam lice kada igram. To je da mi se ne bi skinula krema sa zaštitnim faktorom, čak i 50, u zavisnosti u kom delu sveta igram. Čim skinem kremu izgorim i dobijem pegice ili flekice od sunca. Zato moram lagano peškirom samo da obrišem znoj, da mi krema koliko-toliko ostane.

POVEZANE VESTI

Nedelja 06.11.2011. 11:07
МА СВАКА ЧАСТ ЊОЈ АЛИ ИЗГЛЕД?ЏАБА ПАРЕ ЈЕР МАЈКА ПРИРОДА СЕ НЕ МОЖЕ БАШ ПРОМЕНИТИ ПАРАМА ,ОЧИГЛЕДНО А МИНИЋ И САВЕТ .ШТА РЕЋИ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online