Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 16.07.2011.
19:40 >> 20:21h
Alo A

Nenad ostavio Milicu pred venčanje

Iako se po završetku rijalitija "Parovi“ očekivalo da će Milica Majstorović i njen partner Nenad Jevremović sprovesti u delo one silne najave o svadbi, venčanju, zajedničkom životu s mnogo dece, pevačicin dečko iznenada je stavio tačku na ovu vezu i odlučio da krene svojim putem.

Ostavio je pred venčanje
 

Naime, kako "Alo!" saznaje od izvora bliskog mladoj Kragujevčanki, Nenad je planirao da se venčaju u septembru i da stvaraju porodicu, što Milici nije odgovaralo jer je želela da se posveti karijeri. To je njemu bila kap u prepunoj čaši, te je odlučio da raskine s njom.

Pročitajte još o ovoj temi:

1. Parovi: Milica Majstorović napala dečka

2. Nenad navatao sobaricu

3. Milica Majstorović pokušala samoubistvo?

- Milici i Nenadu su "Parovi" bili medveđa usluga. Non-stop su provodili vreme u zatvorenom prostoru, pa su oboje uvideli da baš i nisu toliko savršen par, ali ih je sve vreme držala ona ljubav pre rijalitija. Tako su i pored silnih svađa u znak davnih, lepših vremena i dalje odbijali da priznaju da on za nju nije prava osoba, kao ni ona za njega. Pokušali su da suzbiju probleme, pa su najavljivali venčanje po okončanju "Parova", ali od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa - kaže sagovornik "Alo-a", dodajući da je u poslednjih mesec i po dana veze oboma bilo jasno da je kraj neminovan:


- Njih dvoje trenutno imaju različite prioritete. Nenad je Milicu ubeđivao da treba da ozvaniče svoju vezu, dok je ona to na razne načine odlagala, pravdajući se mnogobrojnim obavezama. Tako mu je jedan dan "pala roletna“ i prebacio joj je sve ono što ga je tištilo i mučilo, naravno, uz dreku i viku. Jedna od tačaka je bila i ta što je on zbog nje i njene karijere ušao u rijaliti iako mu to u životu ne bi palo na pamet, odnosno, žrtvovao se zarad njene karijere, a svoje obaveze je zapostavio. Naravno, usledio je i njen žustri odgovor da ako nije želeo nije ni morao da uđe, jer ga, prema njenim rečima, niko nije ni terao. Tu je Nenadu prekipelo i odlučio je da ovaj put zauvek prekine vezu s njom, a samim tim je i venčanje zakazano za septembar palo u vodu - zaključio je izvor "Alo-a".

Nenad Jevremović bio je nedostupan za komentar, što preterano i ne čudi s obzirom na to da je u više navrata izjavio da ne želi da priča za medije, te da je to ranije radio isključivo zbog Milice.

POVEZANE VESTI

Nedelja 17.07.2011. 08:23
KO? Nikad čuo za njih...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online