Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 05.04.2011.
05:27
Blilc A

Đura ide kod Anđeline i Breda u goste

Popularni glumac i reditelj Branko Đurić Đuro sprema se put Holivuda gde će biti gost Anđeline Žoli i Breda Pita. Snimajući sa poznatom glumicom u Budimpešti Đuro se sprijateljio sa njom, pa otuda i poziv za privatnu posetu.

Anđelina Džoli i Branko Đurić Đuro
 


- Upravo se spremam da otputujem u Holivud u privatnu posetu Anđelini i Bredu. Ostaću kod njih nekih nedelju dana i malo se odmoriti od posla. Nažalost, moja supruga Tanja ne može da ide, pa ću otići sam. Kada se budem vratio, imaću više vremena za priču - kaže za “Blic” Branko Đurić.


Inače, film “Neimenovana ratna priča”, u kojoj Anđelina Žoli debituje kao rediteljka, trebalo bi premijerno da bude prikazan do kraja aprila. U ovom filmu koji je sniman u Bosni, Đuro i njegova supruga Tanja Ribić zbližili su se s popularnim holivudskim bračnim parom.

Mada to nije direktno potvrdio, postoje velike šanse da poznatom glumcu upravo Anđelina i Bred otvore vrata Holivuda. Oni će ga najverovatnije upoznati sa prijateljima agentima i menadžerima, tako da mu se svakako smeši nastavak karijere u Holivudu. Nesumljivo je da će vrhunski komičar i glumac kakav je nekadašnji tvorac “Top liste nadrealista” to umeti da iskoristi.


Do sada je Đuro igrao u nekoliko koprodukcija, kao što su italijanski “Prva noć meseca” Masima Đulermija i američki “Cat Run” Džona Stokvela. Takođe, on je nedavno objavio album sa svojim bendom “Bombaj štampa”, ali zbog novih obaveza trenutno nema vremena da ga promoviše.


Na premijeru Anđelininog filma, bar na onaj evropski deo, pozvani su i brojni srpski glumci koji su učestvovali u snimanju ratne ljubavne priče.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.04.2011. 07:48
Srbin na baterije.
Petak 24.06.2011. 14:21
Svak cast gospodine branko daleko ste dogurali ipak se kvalitet prepoznaje ali nikad necu zaboraviti kada ste nokautirali slovenskog reportera dabome i trebalo je kad bi se svi ponasali kao vi gde bi nam bio kraj. .Napomena gospodina djurica su isprovocirali pitanjima o bosni odakle potice i on se nije ustezao i nije prihvatio ogovaranja slovenskog reportera nego je nonsalantno ustao i nokautirao tog coveka rekavsi mu na nasem jeziku ma mars u pozdu materinu u studiju su svi ostali zateceni ali covek brani svoje pa kakvo je da je zato odmen ocena deset plus
Ponedeljak 06.02.2012. 18:43
On je isti kao ANDJELINA pi.cka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online