Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.11.2010.
09:52 >> 09:56h
Mondo A

Farma za Kraljevo: "Životinje" su najbolje

VIP seljaci, podeljeni u četiri tima, uživo su se takmičili za najbolje osmišljenu predstavu, a sav prihod od glasanja namenjen je za obnovu bolnice u Kraljevu. Pobedila je "Basna o životinjama na farmi" koju su izveli Li Men, Zorana, Peja, Aca i Baki.

Pobedio njegov tim: Li Men

Imanje u Lisoviću posetili su i učesnici prva dva serijala, koji su takođe za pobednika proglasili Limenov tim zbog "umetničkog dojma", a drugo mesto i po glasovima publike i bivših farmera je Boki 13 i njegova "Kaligula" zbog "Ekremove plave kose i plesnih pokreta".

"Farma - song" za Kraljevo otvorio je Evin tim u kojem su Bata, Natalija, Katarina i Cobe. Oni su bili porodica Akro: Baba Eva i njena dva unuka i dve snaje, a nastup su osmislili kao cirkusku tačku... Pevali su, igrali čoček, pravili zvezde...

Bivši farmer Firči je rekao da je nastup bio "jako lep i maštovit", kao i da bi rado ostao na imanju u Lisoviću.

Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Marjan i Stefan su pripremili skeč "Gulaš parti farma" na temu trenutne situacije u zemlji...

Svoj nastup su završili pesmom: "Mercedes crni ulicama juri i sa sobom nosi zaljubljeni par, u njem sedi prelepa švalerka, a do nje je naš prelepi car. Prošao je mandat kao oka tren, mene jure da me nađu sad, da mi otmu stolicu, fotelju i da brzo ja napustim grad. Mercedes crni sada više ne juri... Uzalud se trude da me skinu, ja i dalje pun sam kao brod."

Bivša farmerka Maja Nikolić nije bila baš zadovoljna nastupom jer smatra da su promašili temu...

Li Men je spremio "Basnu o životinjama na farmi". Aca je bio u ulozi kornjače koja želi da na imanje donese ljubav, Limen je zec koji jede "enormne količine belog luka". Zlog vuka je igrao Baki, a "persijsku mačku prerušenu u lisicu" igrala je Zorana, koja kaže da je u strašnoj opasnosti od jedne lasice.

"Lasica se priprema za ulogu kod Kusturuce... On ima guske i patke, pa što ne bi i lasice. Samo ne znam da li je lasica ili ptica trkačica", rekla je Zorana, na šta se Vendi samo "kiselo" nasmejala.

Peja je igrao medu "koji bi više puta Zlatu koja je pomela sve koji su želeli njegovu sahranu".

Veče su zatvorili Boki i njegovi "Rimljani i Rimljanke" - Ekrem, Bane, Natalija i Zlata, koji su plesali uz njegovu pesmu "Kaligula".

Iako su svi bili skeptični "plavušan" Ekrem se odlično snašao u ulozi plesača, a na kraju je i otpevao, u samo njemu svojstvenom maniru, deo pesme.

Li Menov tim je osvojio 45 odsto glasova publike, Bokijev 31, Evin 14, a Vendi je očito promašila temu jer su osvojili smao devet odsto glasova.

Naknadno će biti saopšteno koliko je novca prikupljeno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online