Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.10.2010.
13:50
Kurir rs A

Sanja: Katarina je muvala mog muža!?

Samo što je Katarina Živković napustila Farmu, Sanja Stojanović je oplela po njoj. Novoj stanarki na imanju, manekenki Ireni, nadugačko i naširoko je pričala kako joj je nekad dobra drugarica „zabola nož u leđa“.

- Slala je mom Goranu poruke tipa: „Mnogo si sladak dečko, baš si lep. Sutra gostujem u Ljigu, je l’ bi mogao da ideš sa mnom?“ - govorila je Sanja, dodavši da je Kaći pomagala na početku karijere, a da joj se ona „zahvalila“ na najgori mogući način.

- Ja je vozila po celom gradu, i kod tetke i na Košutnjak, gde god je tražila. Dođe na slikanje za poster, nema šta da obuče, ja joj dam jednu od moje tri haljine.


Davala sam joj šminku, jer nije nosila svoju. Nije imala posao, ja sam joj ga našla. Bila sam mnogo dobra prema njoj i nisam zaslužila tako, pa i da je moj muž nju muvao. Tada smo zaćutale i tri godine nismo pričale.

Propričale su, ali tokom rijalitija jasno se videlo da između njih dve postoji nešto nedorečeno. Evo, Sanja je lagano počela da odmotava to klupko. Samo da se Katarina vrati, neće ostati čitav nijedan konac.


Vendi: Marjan Rističević je besan jer mu nisam dala!

 

Zbog seksa je puklo drugarstvo između Vendi i Marjana!


Vesna Vukelić tvrdi da je dobro prostudirala njegove namere i da se on naljutio jer mu nije dala! Spopadao ju je u svakoj prilici, zavlačio joj se pod suknju, mazio po grudima i zadnjici...

 

I taman kad je pomislio da će se „omrsiti“, ona ga je odbila.
- Marjan je besan na mene jer nije dobio ono što je tražio. Jurio me je i presretao svuda po hodnicima i, pošto nije dobio ono što je želeo, postao je zloban. Uletao mi je u trenutku kad sam se presvlačila ne bi li nešto video. Čovek je postao jezivo zlokoban. Počeo je da me minira na sve strane. Njemu je definitivno potreban seks - konstatovala je Vendi.

I Katarina je iz svog toplog doma pažljivo pratila šta Sanja priča o njoj. Već se naoštrila da joj očita bukvicu.


- Pretpostavljam da ću se vratiti na Farmu u ovom baražu koji sledi, a onda teško njoj! Ima da joj saspem celu istinu u lice! Sanja je veoma bezobrazna, jer izmišlja stvari koje se nikad nisu desile. To za haljine i šminku nema veze sa istinom.

Pitaću je javno kakve sam ja to poruke slala njenom mužu! Ona očigledno ima problem koji se zove Katarina Živković. Ja sam slobodna devojka i mogu da radim šta hoću, volela bih da i ona može tako, ali, na njenu žalost, vezana je brakom. Sve je čista zloba, a to je ona. Ljubomorna je na mene, nema druge.

Bakijeva ćerka snimila pesmu tati

Bakijeva ćerka Anđela Đogani otpevala je u studiju denserov najveći hit „Olovna ruka“ i predložila produkciji da taj snimak pusti ujutru na Farmi.


Iako ima samo 11 godina, ona svakodnevno prati dešavanja u rijalitiju, a sad je poželela da mu pruži dodatnu motivaciju kako bi istrajao u borbi za 100.000 evra.


- Ponosna sam na svog tatu, gledam ga svaki dan i ništa mu ne zameram. „Olovna ruka“ je moja omiljena pesma i zato sam baš nju odabrala da otpevam - rekla je Anđela za list "Kurir". 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online