Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.10.2010.
13:54
Alo.rs A

Paroški je potegao nož na mene!

Farmer koji je u nedelju napustio imanje u Lisoviću Hasan Dudić izjavio je da je farmer Milan Paroški tokom jedne rasprave potegao nož na njega.

Voli da je blizu bivše: Hasan i Zlata
 

"Milan Paroški je u početku vređao Evu Ras, on ne voli Mađarice, one su uvek bile sluškinje njima, Bačvanima. To što nas je nazivao 'ciganijom', to se ne odnosi na mene! Ja nisam Rom, voleo bih da jesam, znao bih dva jezika. On je time vređao Zlatu, pa onda i njen ručak, pa ovo, pa ono i onda sam joj ja rekao da ga prepusti meni. Skočio on, skočio ja, pa se on uhvatio za nož i potegao ga. Inače, Paroškom je bilo dozvoljeno da nosi nož. U stvari, on je uneo nož i nosi ga za pojasom, a organizatori i ne znaju za to. Bojim se da bi mogao nekoga da zakolje", kazao je Hasan.

Hasan napustio imanje zbog razvoda?

 

Iako je izglasan od strane publike, Hasan tvrdi da je znao da će da izađe, ali i obećao publici da će se uskoro vratiti na farmu. Razlog za izlazak je brakorazvodna parnica. Proces suđenja je u toku i, kako "Alo“ saznaje, Hasan ovih dana treba da potpiše papire o rastanku sa ženom, te mu je ovaj izlazak dobrodošao.

Na pitanje postoji li mogućnost da oživi strasti sa bivšom suprugom, pevač je odgovorio: "Zlata i ja smo ponovo postigli jedan ljudski kontakt, idealan, i moguće je da ponovo budemo zajedno. Što da ne?"


Upitan da li je bio ljubomorani kada je Peja poljubio Zlatu, Hasan kaže: "Ja sam morao da izađem zbog ploče, pa ću se najverovatnije vratiti, ali ne brinem i nisam ljubomoran ni na koga od farmera. Peja voli mlade klinke, trza na Jelenu Stožinić, tako da nemam razloga da budem ljubomoran".


On je objasnio i zašto je Ekrema Jevrića nazvao „ometenim u razvoju“, a na početku je sa njim bio u najboljim odnosima.


"On je malo počeo ljude da maltretira, da traži kafe, pa sam ga malo pritegao. Mene su ljudi zvali iz Njujorka i rekli mi da pripazim na Ekrema. On je malo mahnit, nije čist, počne da plače kao malo dete, a ja sam sad ostavio poruku da paze na njega i da ga niko ne dira".


On je rekao i da o glumici Evi Ras misli sve najbolje, "ona je žena u godinama, a i ko zna kakav ću ja biti u njenim godinama".

Uzeću nagradu od 100.000 evra!

 

Na pitanje koga od farmera smatra najvećim folirantom, a ko će pobediti i otići sa famoznih 100.000 evra, Hasan je precizno odgovorio: "Ma najveći foliranti su ova „ekskurzija sa zadnjeg sedišta autobusa“, Zorana Pavić i Li Men, a pare ću uzeti ja, naravno!"

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online