Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 31.12.2013.
19:26
telegraf.rs A

Jelena Golubović: Nisam imala seks s Čupom!

Pobednica petog serijala “Farme” Jelena Golubović još uvek je u šoku zbog trijumfa. U intervjuu za Telegraf otkriva da ne zna zašto su je ostali “farmeri” mrzeli, kao i koji su joj dalji planovi s budućim suprugom Čupom Kalačem.

Pobednica Farme 5 Jelena Golubović
 

Golubovićeva nije ni slutila da će osvojiti srca publike u ovolikom broju, kao i da se nijednog momenta u rijalitiju nije pretvarala da je nešto što nije, već je samo imala poteškoća da shvati pravila igre i da se uklopi.

- Mislila sam da ću na “Farmi” ostati mesec dana i zato sam ponela samo jedne farmerke, jednu trenerku, japanke… Toliko nisam bila u tome da sam tek nedavno ukapirala pravila “Farme”. Naučila sam od svega pomalo – da muzem kravu, razlikujem seno od slame… – počinje priču Golubovićeva.

Pročitajte sve šta smo pisali o Jeleni Golubović OVDE

Budući da je od samog početka iritirala “farmere”, a svojevremeno i proglašena za najomraženijeg učesnika, kaže da ne haje za to i da je na imanju ipak stekla prave prijatelje. Ali ne samo prijatelje već i verenika. Veridba joj je, kako kaže, potpuno pomutila pamet, da još uvek nije svesna šta joj se dogodilo.

- Stekla sam, evo, izgleda i verenika… Čini mi se da mama nije zadovoljna i da se nije obradovala, ali videću još s njom. Ali ovo je samo veribda… Veridba je veridba. Treba da upoznam njegove roditelje, treba da živimo zajedno. U nekim zemljama je veridba zakonom propisana – kaže glumica koja još uvek nije sigurna da li će se udati za Čupu.

Osim veridbe, Jelenu je iznenadila i informacija da je čitava nacija videla njen seks s Kalačem na imanju, kao i eksplicitne fotografije nakon samog čina.

- Nije bilo seksa s Čupom, ja se sećam da je jednom bio peting. Generalno ne pijem, sećam se da sam to veče popila dve čaše vina. To je bila uvertira, a razlika je ogromna. Seks je gruba reč za vođenje ljubavi. Mi smo počeli, ali smo se setili kamera i onda prestali. Patrijahalno sam vaspitana i nisam sigurno imala seks pred kamerama! Videćemo, ali ne negiram – pravda se ona i u neverici sluša o tome kako je njen izabranik hteo da se baci s mosta jer ga nisu pustili da uđe na imanje i zaprosi je na rođendan.

- Stvarno je hteo da skoči? Jao, ja sam u šoku! Videla sam da se tresao kad me je zaprosio, bila sam zbunjena, pobeda, veridba… Jesam iskreno zaljubljena u njega i volela bih da probamo, mi smo već pričali o deci i svemu – napominje Jelena.

POVEZANE VESTI

Utorak 31.12.2013. 20:21
"Srbija ti veruje". Najgore je kad VIDE PA NABEDE ...
Sreda 01.01.2014. 04:22
Bestidnice samo ti je ona stvar u ustima. Ti si mega pervarznjakinja.
Sreda 01.01.2014. 11:45
Pa koga bre boli k...c s kim si ti imala seks. Dajte vise smaknite se ovom narodu sa one stvari sa tim farmama. Nemozes pustiti TV od farme i Pinka i Ekrepa. Steta je samo sto ni jedan od vas nece procitati ovaj ili bilo koji drugi komentar, jer vecina jo[ uvek neyna sva slova nase azbuke.Sramota, da ne mo\e biti gora. A jos veci glupaci su oni koji glasaju i puno kasu Pinka, a ovamo nemaju da kupe hleb.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online