Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.04.2012.
06:39
Večernje novosti A

Survajver: Vlada zaprosio Martinu

Bivši dečko folk pevačice Cece Ražnatović, Vlada Vuksanović, je tokom brčkanja u moru "zaprosio" Martinu. Njih dvoje su se iskrali od svih, otišli u šetnju i lepo se ispričali. To je najviše pažnje izazvalo kod Ave i Nevena. I dok se odigravala predbračna šetnja Milan je pronašao imunitet i otišao kod odbačenih gde je toplo dočekan, a Ognjen je pripremao kajganu na njegov način.

Bračna ponuda: Vlada i Martina
 

Milan je u potrazi za Tajnim imunitetom. Svim silama se trudi da ostane smiren, a rešavanje prve zagonetke uliva mu veliko samopouzdanje. Lako prolazi sve naredne prepreke i stiže do kraja, što ga veoma raduje.

Na Ostrvu odbačenih očekuju onoga koji je otišao po imunitet. Licitiraju ko bi to mogao biti: Mia kaže da ne bi volela da su poslali Maju Lenu, Radovan tipuje na Sebastiana, Jelena ima nekoliko opcija. Stanija se pak bavi Žaretovim ponašanjem i smatra da je makedonskom voditelju teško palo izbacivanje iz plemena, ali da se trudi da to sakrije.


Milan posle uspešne portage dolazi kod odbačenih odlično raspoložen. Teatralno ulazi u kamp, zagrljaji i poljupci pršte na sve strane. Kaže da je jedva čekao da vidi Žareta jer mu mnogo nedostaje, a toplo ga dočekuje čak i Stanija, koja mu brže bolje priznaje da je ona krivac za njegove glasove na Plemenskom savetu. Pred svima vešto glumi da nije pronašao Tajni imunitet,Radovan mu je odmah poverovao, a Milan tek na pecanju svom prijatelju Žaretu otkriva pravu istinu.


U Matambu su srećni zbog prethodne pobede, a najviše Ognjen. Svi se raduju drugačijem ručku od pirinča.


- Kajganiću, 'ajde kajganu da napraviš! - zove ga Nikola, a Ogi rado preuzima ulogu kuvara, vrlo samouvereno, lomi jaja jednom rukom.


- Sad se Kajganići ponose sa mnom - kaže rukometaš.


Vlada želi malo dublje da zađe u prašumu, a društvo na toj ekspediciji mu je Martina, koja u šali komentariše da idu na ljubavni sastanak. Dok namešta gornji deo kupaćeg, Martina dodaje: "Moraću se labavo obući tako da sve bude jednostavnije".


Ova rečenica stvara romantični film u Avinoj glavi, a dok se glasno pita gde li to njih dvoje idu, Neven zabrinuto odgovara: "Bolje razmišljaj hoće li se živi vratiti!" Srećom, oboje se zdravi vraćaju u kamp i sa sobom donose dva busena zelenih banana. Romantičnu šetnju sa Vladom pevačica opisuje rečima


- Oboje oznojeni, sa sekirama i mačetama, smrdimo u sred Kostarike,a on mi bere verovatno najotrovniji cvet!, dok Vlada njihovu šetnju naziva predbračnom.


- Mi ćemo verovatno da se uzmemo posle svega ovoga, jer smo se zavoleli u džungli, pa sam je u vodi zaprosio- rekao je Vlada.


To znači da je ovo Vladi već druga prosidba u Kostariki. Šta li tek radi u civilizacijskim uslovima?!

Boruki se pridružuje i Milan, koji brže bolje svojim saplemenicima prodaje priču o tome kako nije uspeo da pronađe Tajni imunitet. Njih čeka nova mala borba u kojoj treba pokazati znanje o Kostariki.


Ko prvi tačno odgovori na devet pitanja, osvaja dupli ili crni glas, a zavidno znanje o zemlji u kojoj borave, pokazuju Marko i Ava. Iako izjednačeni do poslednjeg trenutka,pobedu ipak odnosi Marko koji će se na Plemenskom savetu pojaviti sa ogrlicom - "dupli glas".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online