Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 24.03.2012.
13:52
Opera17 A

Survajver: Mia izazvala svađu i napustila pleme

Na Plemenskom savezu glumica Mia Begović svojim optužbama izazvala svađu, a onda sa najvećim brojem glasova napustila pleme “Matambo”...

Dok Boruka uživa u slobodnom dan u pecanju i čitanju, Matambo se sprema za Plemenski savet...

Aleksandra se vratila u pleme, pa je Ava masira
 

Posle teške višesatne bitke koju je vodila sa sobom, Aleksandra se vraća u pleme regenerisana. Ava je masira, Stanija joj upućuje reči podrške, pa se slomljeni duh polako "ponovo puni energijom".

Opuštanje:

Stanija u toplesu čita "Razgovore sa Bogom"

Za to vreme muškarci uživaju u morskim dubinama, odakle vade jastoge, školjke i ribu. Dok Sebastijan roni, Žare i Vlada pecaju i, na opšte zadovoljstvo, slobodan dan Boruka provodi uz morske specijalitete: izuzetak je Ognjen koji se povlači "iz trpezarije" jer ne jede morsku hranu.

Muškarci uživaju u morskim dubinama, odakle vade jastoge, školjke i ribu
 

I u Matambu je prilično mirno, s obzirom da ih očekuje Plemenski savet. Kristina prepričava kako je protekla njena potraga za imunitetom, ali čavrljanje uskoro prerasta u napeto ćutanje. Noć pada nad Matambo i oni skrušeno kreću put

Ćerka Mie Begović: Nije bilo seksa u "Survajveru"

Plemenskog saveta.

Pod bakljama i ispitivačkim pogledima Andrije i Marijane, Matambo razvezuje jezike. Mia rasplamsava strasti tvrdnjama da se pleme "udružuje protiv gospođe Mije", na čelu sa Markom. Glumica je pogođena odnosom plemena prema njoj, iako se pokazala "kao pobednik i vicepobednik u igrama".

Mia rasplamsava strasti tvrdnjama da se pleme udružilo protiv nje, iako se pokazala "kao pobednik i vicepobednik u igrama"
 

Njen monolog o nepravdi koju nosi na plećima i kritikama na račun Kristine prekida njena ćerka Maja koja joj se otvoreno suprotstavlja i staje na stranu plemena. Potom Mia iznosi svoje mišljenje o Kristini:

Survajver: Ava je carica "bisera" (obavezno pročitati)

- Ona je pravo žensko…tako je mila i nežna…i pere stvari na potoku…a onda manipuliše ljudima…a ako sam ja tako loš čovek, zašto mi je plakala na grudima?

Ovo poslednje razgnevilo je Kristinu i Nikolu koji zameraju Miji da je iznela tajnu koju joj je Kristina poverila u trenutku slabosti. Maja pokušava da urazumi majku, ali skrhana Mia traži da se glasa pa će sve biti jasno.

Ode Mia bez pozdrava kod Jelene na Ostrvo odbačenih
 

Sa jednim glasom protiv sebe nominovani su Neven i Radovan, dok Mia osvaja titulu liferovanog sa četiri ubedljiva glasa. Ona dostojanstveno napušta skup, a svoj glas za sledeće izbacivanje daje Marku.

Ognjen: Mnoge devojke su ušle u "Survajver" samo da bi pokazale telo"

Bez pozdrava, Mia se pridružuje Jeleni na Ostrvu odbačenih. Mia pokušava da uspostavi neki dijalog, ali Jelena izgleda suviše umorno i neraspoloženo da bi razgovarala sa nekadašnjom cimerkom. I njih dve u tišini odlaze u noć…

Nedelja 25.03.2012. 20:24
Slabo može Mia da se uklopi, ipak je to generacija njene kćerke.
Utorak 27.03.2012. 11:30
Ma nije problem u godinama, ego čuda radi:) Trebali su joj uvest nekog sredovečnog muzjaka da joj se divi i sve bi bilo pet http://www.necudakliknem.com/2012/03/vip-survivor-2012-mia-begovic-sexy-slike/
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online