Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.03.2011.
10:14
Vestionline A

Đani davio Ivanu

Saša Ćurčić je izbačen iz rijalitija “Parovi”. Ovaj put izgleda, pijanstvo nije bilo dovoljno opravdanje za incidente koje je sinoć pravio. Od kada je napustio vilu niko ne zna gde se nalazli.

Zario joj prste u vrat: Saša i Ivana

U "Parove" je ušao da bi zaradio novac da vrati dug za koji je, pred kamerama rekao da iznosi 12.000 evra. Kad je izašao iz "vile" prvo se pričalo da je ponovo otišao kod sestre, pa kod babe u Besni Fok, a krajem dana i da je odmah odleteo za Englesku.

Ivani i ostalima sve po spisku

 

Do incidenta sa Ivanom Milunović došlo je posle bezazlene prepirke kada je Đani počeo da proziva Željka Samardžića i fotografa Kobru, optužujući ih da su pedofili. Dok je Đani izgovarao ružne reči u kameru, pritrčala mu je Ivana Milunović, s kojom je ušao u rijaliti, i rekla mu da prestane i da se smiri.
"Prestani, Đani! Prestani! Smiri se! Šta ti je? Vrati se, Đani! Vrati se!", vikala je Ivana, koja je u jednom trenutku polila Đanija vodom. Brzo se trgao, ščepao devojku i gurnuo je uz zid.
"To više da nisi uradila! Je l‘ ti jasno?", bio je besan bivši fudbaler.
Dohvatio je suvo cveće iz vaze i bacio ga na Milunovićevu. U tom trenutku, ušlo je obezbeđenje i brzo reagovalo. Stali su kraj Ćurčića, govoreći mu da mora odmah u bračno savetovalište na razgovor. On je odbijao, zatim ga je Igor Matić zamolio da ode, da ispoštuje proceduru, pa ga je na kraju i poslušao. Odlazeći na razgovor, Saša je vikao na sav glas.
"Briga me za sve! Hoću da idem kući! Neću više da budem ovde! Šta hoće ona mala budala. Nemoj da joj je*em mater! Budala jedna. Upoznao sam je dva minuta pre nego što smo ušli ovde. Je*aću mater i njoj i celoj 'Zabeli'! Šta, bre, ljudi zamišljaju! Ima da radim šta hoću!", besneo je Đani.

Produkcija ga je ujutru izbacila iz rijalitija uz objašnjenje da je incident sa Ivanom "kap koja je prelila čašu."

- Brate jesi čuo. Onaj ludak je opet izbačen.
- Šta je sad uradio? Napao karatistu?
- I ja sam to mislio, ali nije. Napao je Ivanu. Udario je po glavi, davio, šta već...
- Ivanu, onu malu plavu?! Pa on je potpuno poludeo.
- Jao, šta je uradio! Sad će da ostane i bez honorara i bez svega. Da ti se nije možda javio?


Ovako su pre dva dana razgovarali prijatelji Saše Ćurčića kad su čuli da je bivši fudbaler po drugi put izbačen iz rijalitija "Parovi". Bili su zabrinuti jer je, kako rekoše, Đani u ponašanju otišao malo predaleko, a po izlasku sa televizije se nikome nije javio.

Prvo se pričalo da se, kao i posle tuče sa Gruom pre mesec dana, sakrio kod sestre Snežane.


"Đani je u 'Parovima'", bilo je prvo što je rekla Ćurčićeva sestra Snežana, a kad je čula da je po drugi put izbačen iz ovog rijalitija zbunjeno je nastavila: "Aha, izbačen... Ne znam, ne gledam ja to. Prvi put sad čujem od vas. Ne, nije kod mene".

Onda se pročulo da je kod babe u Besnom Foku. "U Besnom Foku nije. Ja sam tu, i znao bih da jeste", rekao je Đanijev prijatelj Manćini Stojković koji ga je, zajedno sa devojkom Jasnom, obišao u "vili", a onda dodao: "Vama je to smešno, ali to je moj prijatelj s kojim sam išao do dna... Mislim u vis, tamo gde inače nikad ne bih stigao. Sad ne znam ni gde je čovek. Gledao sam početak te večeri, a kad sam video šta radi sa rakijom, otišao sam na spavanje. Nisam mogao da gledam jer imam osećaj... Znam kad će da napravi nešto. Ali ne mogu sad da pričam. Moram prvo da se čujem sa Đanijevim menadžerom".

Posle razgovora sa Ćurčićevim menadžerom, njegova priča je bila malo drugačija.

"Nikad nije tako izgubio kontrolu. Kad sa mnom izađe i popije, uvek se normalno ponaša, a nema gde nismo bili. Kraljevo, Kruševac, Čačak, Šabac... Uvek se normalno ponašao i još je i vozio. Ne znam... Javiću ako nešto čujem. Ljubi vas Manćiini", rekao je Đanijev drug pre nego što je prekinuo vezu.

Kad su sve mogućnosti otpale, puštena je buva da je pravo sa televizije Hepi odleteo za Englesku.

Za mesec dana, koliko je proveo u luksuznom prostoru televizije Hepi, Saša Ćurčić je više puta ponovio da u ovaj rijaliti nije ušao zbog novca. Prema onome što je pričao prvih dana, na treći rijaliti za tri godine odlučio se da bi pomogao "kumi", manekenki Ivani Milnović. Pošto je izvređao sve javne ličnosti kojih se setio, objasnio je kako je luksuzna "vila" njegova "gladijatorska arena u koju je ušao da bi se obračunao sa onima napolju". Malo pre nego što je, po drugi put izbačen iz trke za nagradu od 221.000 evra, Đani je u kamere priznao da ga van zidina "srećne televizije" čeka dug od 12.000 evra. Od honorara, koji je dobijao nedeljno, i nagrade, kojoj se nadao, trebalo je da ga vrati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online