Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 06.03.2011.
07:52
A

Đani: Izbacio sam Naomi Kembel iz kreveta!

Bez obzira na to što je u rijaliti "Parovi" ušao sa dve žene, Đani Ćurčić je - konzervativan! Smeta mu kad se devojke ponašaju bahato, povodljivo, menjaju mladiće... Sve ovo je rekao Bobanu Radosavljeviću, dok je nervozno šetao kraj bazena.

"Konzervativni" Ćurčić kaže da je najurio Naomi Kembel i Karmen Elektru
 

- Dragana me ne zanima, ona je bezmozgašica - rekao je bivši fudbaler. - Jesi li čuo šta je rekla Rikiju? Neće da spava sa mnom, jer se šutiram u krevetu. Budala, s mozgom prečnika sedam centimetara! Ja sam izbacio Naomi Kembel i Karmen Elektru iz kreveta, a neću jednu Draganu. Ovoj maloj Ivani dajem još jednu šansu, a posle me ne zanima. Nisam ja roditelj da ih učim ponašanju.
 

Kasnije, u spavaćoj sobi, razgovarao je sa Ivanom:
 

- Povuci ručnu! Na šta je ličilo ono ponašanje u bazenu? Popila si? Pa ja pijem svako veče. Prozivam druge i bijem se, ali kad si me videla sa nekom devojkom u bazenu? Nikad! Imam jednu devojku i to je to! Ušla si sa mnom i nemoj da me kompromituješ. Ja kao muško ne radim takve stvari, a ti kao devojka radiš. Užas!
 

- Ali nisam ništa ružno uradila, nismo predstavljeni ružno - branila se Ivana.
 

- To u bazenu je bilo jako ružno - bio je izričit Đani. - Ušla si i ljubila se sa konobarom. Mene baš briga, što se mene tiče budi sa svima. Govorim ti za tvoje dobro. Ovde si sa mnom i imam potrebu da ti kažem, ako hoćeš da idemo do kraja. Ako nećeš, onda nek ti ispiraju mozak.
 

U razgovoru sa Bobanom i Suzanom, Đani je pričao o ženama:
 

- Kod žena me zanima samo estetika. Šta će mi pametna žena? Da mi pogađa: koji je glavni grad Kalifornije. Ma, da joj vidim guzu. Neću valjda u krevet da idem sa trolejbusom! Samo me zadnjica zanima!

Nedelja 06.03.2011. 08:59
Ne treba biti previše pametan pa razumeti da je projekat „Rijaliti Srbija" zapravo zajednički zločinački poduhvat koji ima za cilj da kolektivno anestezira Srbe i što duže ih zadrži što dalje od surove realnosti. Fakat da se o „Rijaliti Srbiji" organizuju akademske rasprave i da se ovim problemom u javnosti bave najviši državni funkcioneri, ali bez ikakve konkretne odluke kojom bi se sprečio ili bar ograničio strašni „rijaliti zločin", definitivno potvrđuje da je srbijanski Veliki Brat ostvario svoj cilj. Nametnuo je Srbima lažnu realnost umesto realnog života!
Nedelja 06.03.2011. 09:59
udaraju ga zesci kompleksi.bolji vic nisam cuo hehehehe bas se nasmejah
Nedelja 06.03.2011. 14:13
Da bi stvarno bio neka svetska faca , nebi jurio po rijalitiju za kikiriki da bih preživeo ! Bolje ćuti seljandžuro !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online