Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 06.03.2011.
03:44
Večernje novosti A

Dvor: Nominovani Nemanja, Lana, Nina i MC Stojan

Vladari i publika u rijaliti programu "Dvor" nominovali su Nemanju, Lanu, Ninu i MC Stojana. Kraljica Bebi Dol je ovog puta pred izbacivanje dovela Nemanju, iako se najpre odlučila za Denija, a kralj Joca je izabrao Lanu. Publika je za izbacivanje u nedelju predložila Ninu i Stojana.

Nominovani za ovonedeljno izbacivanje: Nina, Stojan, Lana i Nemanja
 

- Pošto Krunski savet ne dozvoljava da nominujem Denija, odlučila sam se za Nemanju - rekla je Bebi.- Ja sam pričala sa njim par puta i mislim da bi on voleo da ide kući jer se uželeo porodice.
 

Kralj Joca je nominovao Lanu, jer smatra da ona ne poštuje vladare.
 

- Mislim da nas Lana nije ispoštovala, mene kao kralja i Bebi Dol kao kraljicu - rekao je kralj Joca. - Smatram da je ona najmanje zaslužila dalje takmičenje.
 

Publika je i ove nedelje najmanje glasala za Ninu i Stojana.
 

Lepa plakala zbog Dragane
 

Lepa Lukić je u petak uveče tužila Draganu za klevetu jer je rekla da je njen koncert u Sava Centru bio poluprazan, pa je poklanjala karte da bi se napunila sala.
 

Lepa je rekla da to nije tačno i da je jako povređena time što je Dragana rekla. Dragana je potvrdila da je rekla sve što se navodi "u optužnici" i da ona ima prave informacije iza kojih čvrsto stoji. Lepa se iznervirala, pa ju je nazvala pakosnom ženom koja laprda. Dragana je rekla da samo barata činjenicama i da će je tužiti Krunskom Savetu. Na šta je pevačica uzvratila "da može samo da joj pljune pod prozor".
 

Dodala je i da je sigurna da Draganu niko na dvoru ne voli, već da je se svi boje. Počela je da plače i da viče "Sram te bilo". Lepa je napustila Dvor plačući i, zajedno sa Mikom i Dejanom, otišla u kuću za seljane.
 

U toku dana u sobi za sluškinju i nadzornika ćaskali su Dejan i Dragana.
 

Dejan je i dalje ogorčen zbog ulaska starih učesnika, pa je rekao da, ukoliko može njih da nominuje. Dragana je rekla da će nominovati Ninu i Nemanju. Lana je ljuta na Dejana jer je nije pozvao na dvor da piju kafu. Dejan je rekao da je nije pozvao jer je ona već pila čaj. Dodao je i da ona najviše voli čaj koji joj Đus spremi.

Đus se našalio i pitao Lanu dokle će to da trpi, a Dejanu je rekao da to nije u redu sa njegove strane. Dok su se Dejan i Lana raspravljali, ostali su se smejali.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online