Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.02.2011.
10:06
Alo! A

Đani: Suzana poznata po seksu sa Gruom i Limenim!

Da neki ljudi steknu slavu preko međunožja, nije nova pojava na javnoj sceni, ali dok većina to prećutkuje i raspreda abrove po kuloarima, Đani Ćurčić je odlučio da za to “delo“ pred gledalištem direktno optuži jednu od svojih cimerki Suzanu Bogdanović.

Đani objasnio šta je Suzana radila sa Limenim...
 

Sve je počelo kada je ova pevačica u utorak veče izvređala Draganu Banić, a Đani stao u njenu odbranu i počeo da otvara njen “dosije“ rekavši, između ostalog, da je nikakva pevačica i da je poznata po je*anju sa Gruom i Limenim.


- Suzana je, bre, ološ. Kome ona kaže da je ološ? Pa to je stvarno biser. Ispoštovao sam je i kad je pevala, mada krešti. Nego, ajde, da je podržim. A vidi ti nju, molim te. Nemoj da joj otvorim dosije, glupača jedna. Je*ala se sa Gruom i Limenim, po tome je poznata, po drugom nije. Narkomanka glupa! - branio je Ćurčić svoju “devojku“.


Đanijevoj pljuvačini prethodio je kviz znanja u kome je pobednička ekipa trebalo da postavi poraženima neki šaljiv zadatak. Dragana je predložila da tim koji je bio slabiji ide po kući i krekeće. Ovo je jako uvredilo Bogdanovićevu, koja je osula niz uvreda mladoj manekenki.


- Nek ti mama krekeće, ološu mali! Svi znamo kako si ovde ušla i preko čega si ušla. Bolje ćuti, ološu! Smrdljiva glupačo! - vikala je Suzi, koju je njen partner Boban pokušao da smiri, rekavši joj da ne sme tako da se ponaša, jer ih okružuju kamere koje sve snimaju i sve ide napolje.


- Nek ide, tek će da ide kad joj budem otvorila lobanju! Smrdljivi ološ mali. Dronfulja mala! Mamicu ti je*em smrdljivu, bezobraznu! - besnela je pevačica, koja je izašla u dvorište kako bi se smirila. Kada je čuo kako viče, Đani je pitao o čemu se radi, a kada mu je osamnaestogodišnja partnerka saopštila zbog čega se Suzana naljutila, bivši fudbaler je odmah stao u odbranu svoje drage i istom merom uzvratio prozivke.


Miloš: Zorice, dobila si naslovnu!

Parovi koji se nalaze u vili Laneta Gutovića bili su iznenađeni i šokirani kada im je pušten snimak iz kluba “Stefan Braun“, u kome je bila Zorica Dukić sa drugim muškarcima. Miloš Vuković je mirno odgledao snimak, a onda je ustao i počeo da viče na svoju devojku, rekavši joj da je sigurno dobila naslovnu stranu.


- Slušaj, samo nas blamiraš. Ja kad nešto radim, radim zbog nas. A šta ti radiš? Ako si htela naslovnu, dobila si je! Znaš li koliko ćeš trajati? Tri meseca! Posle te neće biti. Baš si glupa. Aaaaaa, koliko si glupa! - šetao je karatista po kući, ne štedeći glas.


- Dečku je bio rođendan! To mi je bivši dečko, zato sam ga poljubila u usta - pravdala se Zoka.


- Najbolje je da mi se ne obraćaš. Što se mene tiče, možemo odmah da izađemo odavde. Samo me blamiraš! - vikao je Riki.


Kako ne bi pogoršavala situaciju, Dukićeva je izašla u dvorište i tamo ostala neko vreme.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online