Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 23.02.2011.
08:12
Alo! A

Bojanić: Vendi se bavila prostitucijom!

Folk pevač Miloš Bojanić izneo je tvrdnju da se Vesna Vukelić Vendi bavila prostitucijom, ali da nije imala uspeha u tom poslu “zbog velike konkurencije“.

Niko ne zna za Vendi: Miloš Bojanić
 

Naime, on je u jednom od svojih seansi sa Majom Nikolić izneo neke delove iz navodnog Vendinog života


- Majo, ma Vendi se bavila najstarijim zanatom na svetu, prostitucijom, ali nije uspela u tome zbog žestoke konkurencije u tom poslu. Njoj su sad preostali samo javni toaleti kako bi nešto zaradila, nema kako drugačije. Šta bi drugo i mogla da radi kad ne zna da peva, ne pojavljuje se nigde i niko ne zna za nju. Šta drugo može da radi nego da priča kojekakve gluposti na televiziji - izneo je svoje mišljenje Miloš, na šta je Maja, kao po običaju, reagovala odobravanjem.


Inače, ovom Braćalinom izlaganju prethodio je striptiz, zadatak koji su dobili seljani, tačnije nekolicina njih. Vendi, Nina, Urška i Mika izvodile su svoje tačke, a prvu nagradu su podelile Vukelićeva i starleta, koje su od kralja i kraljice nagrađeni sa po 20 dukata, dok su preostale dve igračice dobili po10 novčića.


Sukob između Vendi i Miloša počeo je iste večeri kada se u “Dvor“ uselila folk pevačica. Ona je održala poduži govor u kojem je Bojanića označila kao agenta Državne bezbednosti, koji je u službi imao nadimak “Crna štikla“.
Braćala joj je uzvratio u svom stilu - iza leđa.


Mika: Majo, ljubila si mnoge polne organe!

Maja Nikolić

U jednoj od svojih trač partija sa Bojanićem, Maja, ne znajući da je Mika sluša, počela je da ogovara sve redom ukućane, govoreći kako joj je muka da gleda kako se svi međusobno ljube i zavlače u zadnjicu, na šta je bivša učesnica “Operacije trijumf“ burno odreagovala.

- Majo, ti što si ljubila mnoge polne organe da bi došla tu gde jesi, ne vuci me za jezik - uzvratila je Mika omalenoj Nišlijki, posle čega je napustila sobu.


Maja: Boki je pun crva!

U toku jučerašnjeg dana seljani su dobili zadatak da do kraja večeri smisle neki pesmicu koju će posvetiti svojim ovonedeljnim vladarima, Bokiju i Đusu, pa su tako Maja i Miloš jedva dočekali ovaj zadatak kako bi izneli mišljenje o svojim naslednicima, a mi vam prenosimo deo pesme:


“Vaše veličanstvo, kraljice Usranko,
salo vam se trese i puni ste crva.
Nije sramota kakiti u krevetu,
ali tek kad pređete devedeset devetu.
Kraljice Usranko, i majka vas se stidi,
glave će vam doći jedna mala Maja.“

 

Autisti se bune zbog Vendi!

Zbog izjave koju je u svom obraćanju iznela Vesna Vukelić Vendi, a u kojoj je rekla da je kod Maje Nikolić prisutna disharmonija, disfunkcija, te da je ona autistična osoba, oglasilo se udruženje za pomoć osobama sa autizmom:

 

- Osobe sa autizmom niti su disharmonične niti disfunkcionalne, kako je to u rijaliti programu “Dvor“ izjavila Vesna Vukelić Vendi, već imaju identična osećanja i osobine kao i osobe bez invaliditeta. Nedopustivo je da se takvo etiketiranje ovih ljudi pušta u etar. Na taj način prave se pogrešne predrasude prema osobama sa autizmom - rekla je za naš list Zorica Lazarević, predstavnik stručnog tima udruženja za pomoć osobama sa autizmom, napominjući da su oni uputili protesno pismo Televiziji “Pink“ i Republičkoj radiodifuznoj agenciji.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.02.2011. 12:31
Hoce li se naci neko pametan pa zabraniti ruzicastu tv?
Sreda 23.02.2011. 12:49
Trebali su da ovaj rialiti sou nazovu"Javna kuca''.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online