Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.01.2011.
23:11 >> 23:40h
Mondo A

Dvor: Počele dvorske igre i intrige

Posle sedam dana učesnici rijaliti-šoa konačno ušli u "Dvor" i videli kraljevske odaje, a na ulsku sreću im je poželela srpska fold pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Prvi kraljevski par su novinarka Dragana i glumac Fiko.

Hoće li biti gore od Farme: Počeo rijaliti šou "Dvor"

Ali, iako večeras uživaju u piću i jelu, takoreći kraljevskoj gozbi i iako su odigrali prvi valcer,od sutra će sve biti drugačije. Ubuduće će, naime, morati da zarađuju zlatnike i da kupuju sve što im je neophodno za život. A sve to što im treba, mogu da nađu u obližnjoj piljari.

Svaki učesnik je dobio po 20 zlatnika. Sa njima će morati da žive do sutra uveče.

Kada su ušli na Dvor bili su zadivljeni i srećni, a Lepa Lukić je, kada je videla odaje kralja i kraljice, prokomentarisala: "Samo da mi zapadne dobar kralj".

Novinarka na prestolu: Dragana Tripić

Dok su takmičari ulazili u Dvor, Amel i Igor su tužno gledali iz studija. Želeli su i oni da budu tamo, ali je publika odlučila drugačije.

"Želela sam da budem kraljica, samo jedan dan", tužno je rekla manekenka rodom iz Tunisa, koja sada živi u Hrvatskoj.

Na Dvoru je glavna balska dvorana - tu će biti centar dešavanja, tu će u svojim prestolima sedeti kralj i kraljica, tu će se jesti, tu će biti nominacije, izbacivanja...

Jedna od dvorskih odaja

Najteži posao na Dvoru imaće, naravno, sluškinja. Ona će morati da dvori kraljicu: svako jutro će biti u obavezi da donosi kralju i kraljici doručak u krevet, da pomogne kraljici da se obuče, da pere i pegla veš, da prođe stotinak puta četkom kroz kraljičinu kosu, da pomogne kraljici da se okupa...

Tu će biti i nadzornik čiji će posao biti da kontroliše da li seljani obavljaju zadatke koje im je dao kralj i da, naravno, o tome obaveštava kralja.

Umesto lude postao kralj: Nebojša Čolić Fiko

Posebnu ulogu imaće dvorska luda.

Tih pet osoba (kralj, kraljica, sluškinja, nadzornik i dvorska luda) biće izuzeti od nominacija u toj nedelji.

Izabran je i prvi kraljevski par. Čine ga novinarka Dragana Tripić i glumac Nebojša Čolić-Fiko.

Dragana je izabrana zahvaljujući točku sreće (strelica je stala na njeno ime). A za Fiku je glasala većina učesnika rijaliti-šoua. Dobio je čak 12 glasova.

"Ja sam hteo da doguram do dvorske lude, ali eto...", prokomentarisao je glumac.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online