Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 16.01.2011.
19:51
Vestionline A

Počela dvorska igra za 50.000 evra

Kraljevi, kraljice, sluge i dvorske lude su spremni! Dvadesetčetvoro učesnika novog rijalitija “Dvor”, koji je počeo da se emituje na TV Pink, od subote je bilo u karantinu u hotelu "Balkan“. Prvi dvorjani koji su predstavljeni publici su Milan Stefanović, mlada Zvezda granda, pevačica Vanesa Šoškić i Dejan Cukić.

Dvor u kojem će živeti učesnici
 

Posle predstavljanja i sledećih troje takmičara: Tamare Todevske - pevačice iz Makedonije, MC Stojana - estradnog umetnika i pevačice Izvorinke Milošević, prva šestorka se iz studija u Šimanovcima preselila u "Dvor(ac)".

Ostali takmičari: Danijel Pavlović, učesnik "Operacijw trijumf", Manel Amar Jelić manekenka i košarkašica poreklom iz Tunisa koja živi u Hrvatskoj, Predrag Brzaković nekadašnji fudbaler, a danas trener, Nina Vorkapić - manekenka, Igor Kostić - pevač i muž pevačice Mine Kostić, zatim pevačia Bebi Dol, Amel Ćeman pevač, Jelena Marinkov još jedna Zvezda granda, Nebojša Čolić - glimac, Urška Čepin iz Slovenije, Nikolić Nemanja - treća Zvezda Granda u ovom rijalitiju, pevačica Lana Toković. Poslednji učesnici koji su ušli u rijaliti su Deni Boneštaj -pevač iz Crne Gore, Lepa Lukić, reper Đus, Mika Kostić - učesnica "Operacije trijumf“, Dejan Milićević - fotograf i reditelj spotova srpskih zvezda, Dragana Tripić - novinarka dnevnog lista "Alo“,

Dok su čekali ulazak i ostalih učesnika "Dvora" predstavljeni takmičari uživali su u bogatoj trpezi i upoznavali se jedni sa drugima, ne znajući da je postavljena hrana sve što će njih 24 imati da jedu do sutra uveče.

Učesnici koji su ušli u rijaliti smešteni su u "kuću za građanstvo" (koja ih je podsetila na dekor "Farme"), jer za sada još nisu izabrani kralj, kraljica i dvorska svita. Do "kuće za građanstvo" takmičari su dolazili vezanih očiju kako ne bi videli bogatstvo u kojem će samo neki od njih uživati. Kako je koja grupa učesnika novog rijalitija ulazila dvorjani su birali sebi krevete u zajeničkoj sobi za spavanje. 

Pošto su svi učesnici "Dvora" ušli u kuću obratio im se Ognjen Amidžić sa gorkim obaveštenjem. Naime, prve nedelje će se učiti pravila lepog ponašanja i aristokratskog života na dvoru. Neki neće ni imati priliku da osete čari i bogatstvo aristokratskog života u kraljevstvu, jer će na kraju sledeće nedelje neki već biti izbačeni.

Dok žive u "kući za građanstvo" svi učesnici će spavati u istoj sobi. Kuća ima dva kupatila, a dve osbe se nikada ne mogu istovremeno naći u jednom kupatilu. U kući se nalazi 12 frižidera, a svaki od njih će deliti po dva takmičara. Učesnici mogu da puše samo na tremu ispred kuće, a unutra je strogo zabranjeno. 

Takmičari će se tokom 50 dana boriti za nagradu od 50.000 evra, a kako je produkcija najavila postojaće i druga nagrada - 10.000 evra za finalistu koji sakupi najveći broj zlatnika. Borba u ovom rijalitiju odvijaće se upravo oko novca, to jest zlatnika, jer u zavisnosti od toga koliko ih budu imali učesnici će moći da zadovoljavaju svoje dvorske prohteve.

Iako smo se nadali da ćemo učesnike ovog rijalitija gledati u dvorskom ruhu i kostimima iz davnih epoha, od toga ništa neće biti, jer će dvorjani nositi svoju garderobu.

Tokom perioda od sedam nedelja, gledaoci će pratiti zajednički život učesnika u njihovom kraljevstvu. Život je za neke težak - takmičari su lišeni svakog komfora bogatog života, dok je za druge prebogat, pun izobilja i privilegija kakve su imali kralj, kraljica i ljudi na dvoru.. Da bi preživeli, učesnici moraju da nauče kako se živelo tada i da se prilagode tom vremenu. Moraju da rade, izvršavaju zadatke, da se igraju i takmiče kako bi preživeli. Pre svega moraju dobro znati da troše zlatnike, jer njih kao i u realnom životu nema neograničeno mnogo.  

O izboru kralja i kraljice svake nedelje odlučivaće točak sreće, ali i takmičari. Kralj i kraljica će imati velike privilegije života, ali i mogućnost uređenja svog kraljevstva gde će birati ko će od takmičara biti nadzornik, dvorska luda, ko kraljičina sluškinja, a ko na kraju seljak. Seljani će se na kraju sedmice boriti da opstanu u kraljevstvu, a publika će na kraju odlučivati koji muškarac i žena treba da napuste dvor.


Uloge u kraljevstvu će se menjati svake sedmice, tako da će se dešavati da takmičar jedne nedelje može biti kralj, a već sledeće sluga pa čak i da bude eliminisan iz takmičenja. U finalu ostaju poslednji kralj ili kraljica, a to je pobednik, takmičar koji se najbolje snašao u svim izazovima i ulogama kraljevsta i koji je dobio najveću podršku publike, koji kući odlazi sa velikom nagradom.

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.01.2011. 22:08
Počinje dvorska igra za 50.000 evra, a traze se dvorske budale da glasaju i salju sms-ove... za ove dzabalebarose sto su u Dvoru, da im se isplati zagarantovana suma, al samo onom pobedniku koji bude Pinku odgovarao, a ostatak sto bude preko, naravno da uzme pink... nemogu da verujem da neko to gleda, ja NISAM niti cu... pink na mom Tv vise nepostoji kao kanal, a nazalost jos uvek moram da citam ove gluposti jer se interneta nemogu odreci...
Nedelja 16.01.2011. 23:39
primitivci svih zemalja podavite se!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online