Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 24.12.2010.
07:11
Mondo A

Survajver: Jeli špagete sa bubašvabama

Došao je trenutak u Survivoru za najsuroviju igru. Ulog je bio poslednji dupli glas ili crni glas, a do njega je trebalo doći uz dosta sreće i sa jakim želucem.

Da, to je ona igra u kojoj treba jesti razne "đakonije", poput ribljih očiju, sirovih lignji, pileći fetus i kao "šlag na torti" - bubašvabu sa špagetama, podseća "Mondo".

Prijatno!

Devojke su bile mnogo hrabrije ili ješnije od muškaraca. Dok je Goca Tržan mučila muku sa pilećim fetusima, Marko Bulat je dobio obična jaja. Goca je prva pojela i prošla dalje. Aleksandra je u prvom kolu pobedila Jelenu, iako je imala zadatak da pojede delove iguane, a njena koleginica šnicle.

Andrej nije ni probao svinjsku mast, dok je Bojana jela pire. Kaća je jela karamelu, a Toni je samo pogledao sirove lignje i kao iz topa rekao odustajem.

Goci ne idu kolači

U polufinalu Aleksandra je pobedila Gocu iako joj ni ovaj zadatak nije bio lak. Morala je da pojede tacnu sa pirinčem i ribljim očima, a Goca nije uspela da se izbori sa kolačem. U drugom polufinalu, Bojana je vrlo brzo pojela blatne bube ("ljudi, ovo je kao čips"), dok je Katarina punila usta kikirijem.

U finalu, Aleksandra i Bojana su dobile isto - špagete sa bubašvabom. Bojana nije mogla ni da dodirne "jelo", a Aleksandra je morala da proba. Umotala je bubašvabu u špagete, ubacila u usta i odmah izbacila!

Bubašvabe? Bljak!!

Pravila igre su takva da neko mora da pobedi, a pošto pobednika nije bilo, dupli ili crni glas niko nije osvojio. To je bila poslednja borba za ovu nagradu, pred samu završnicu Survivora.

Dupli ili crni glas bila je, možda, i poslednja šansa Aleksandri da izbegne izbacivanje na predstojećem Plemenskom savetu.

Budući da će na Savetu biti izbačena dva takmičara, nekadašnji Kasuko je ugrožen, a to znači Aleksandra, Andrej i Bojana, koja je išla po tajni imunitet, ali je našla samo praznu kutijicu. Tajni imunitet od ranije je u rukama Katarine.

Nekadašnje pleme Bahandi je brojnije u sada ujedinjenom plemenu Putong i gotovo je izvesno da će leteti neko od ostatka bivšeg Kasuka.

Aleksandra i Andrej su najugroženiji, a i Bojana je odlučila da glasa za Aleksandru. Baš kao i Jelena i Katarina.

Goca Tržan je izjavila da će Bahandi ostati jedinstven i pametno glasati, odnosno raspodeliti glasove tako da izbaci dvoje iz bivšeg Kasuka.

Andrej ima neku svoju računicu: "Razbijanje ženskog trija u ovom plemenu (Katarina, Goca i Jelena) mnogo toga bi promenilo. One ne vide daleko, a mnogo toga im se sprema".

Ipak, mnogo je izvesnije da će Kasuko ostati na poslednjem Mohikancu. A to bi mogla da bude Bojana...

Petak 24.12.2010. 09:25
...da li vas ovo podseca na film "i konje ubijaju, zar ne?"....izivljavanje nad onima koji zele pobedu i novac...bogatas ovog puta zaradjuje prodajuci "zabavu" dokonima i ispranim mozgovima koji su publika koja "ucestvuje" glasajuci.....jedina korist je debelim estradnim umetnicima koji su prinudjeni da se vrate u formu kao i prilican honorar....cini mi se da "konji koje ubijaju" su bas oni koji to gledaju....
Subota 25.12.2010. 02:27
To se kaže :" jeli su špagete carbonara "
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online