Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.12.2010.
00:08
mondo.rs A

Ekrem: Mislio sam da je Karleuša lepša!

Gospoda Ekrem Jevrić konačno je upoznao Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović... za jednu je mislio da je lepša, za drugu da je muško...

Karleuša uveseljavala seljake na imanju
 

Poslednjih nekoliko dana na Farmi ostaće upamćeno po raskidu Baneta i Kaće, Bokijevom izbacivanju, jednoj anketi i poslednjoj žurci na koju su u goste došle JK i Marija Šerifović.

Pevačice su posetile imanje u Lisoviću kako bi zabavile preostale farmere - Eva im se divila, Bane raspitivao za decu i rad kafića, a Ekrem pokušavao da sazna kako se farmeri "slikaju tamo napolju".

“Brate, sve sam gledala, bili ste vrh u gazdinoj kućici!”, rekla je Marija Ekremu i Vendi, a onda protagonistu upitala što nije uradio nešto…“Što si joj samo čarape skinuo?”.

“Jesi GLEDAO? Takav je bio zakon, nismo smeli, samo amitaciju seksa smo imali”, odgovorio joj je Jevrić ne shvatajući baš najbolje sa kim priča. “Nisam dao da mi ga vidi, nisam hteo da skinem gaćice, izašao je čovek ispod kreveta i ja sam mislio da ne smemo to da radimo…”, nastavljao je Eki priču svom novom "batu".

Za to vreme je Jelena Karleuša pevala Banetu i Kaći u nadi da će ih pomiriti...


...izgleda da je i uspela u tome jer su se Bane i Kaća zagrljeni povukli u ostavu i...pali jedno preko drugoga. Kada su VIP gošće napustile imanje, Ekrem je sumirao utiske.

"Ja sam mislio da je Karleuša lepša i da je Marija muško!", pričao je šokirani Ekrem svojoj lepotici Vendi. "Jelena Karleuša nema neko tijelo pravo, vidio sam joj noge i sve...ona je dobra i sve to, ali nije kao što mi se ti sviđaš". "Marija ima nešto malo sisa, ali nije to to. Dupe joj je srednje, sve sam gled'o. Za Bokija sam znao da je muškarac, a da se pretvara da je žensko. Ali, mislio sam da je žensko kad je ušao...".

Marijan smrdi, a kome nedostaje seks?

Zadruga je dala farmerima da odgovaraju na škakljiva pitanja u nimalo anonimnoj anketi. su sledeći: Svađa Zorane i Vendi i Bate i Natalije…i da, Marijan smrdi, Zorani nedostaje seks, Ekrem je lenština…

Marijan Rističević
 

Nataliju je povredilo to što jedan od anketiranih misli da je upravo ona osoba kojoj najviše nedostaje seks na imanju. Prvo je oplela po Bati koji se nameračio na “dobro dete Katarinu”, a onda i na Zoranu, koja ju je brzo ućutkala.

“Zaustavi se, dobra si devojka, bilo je jasno pre neko veče kada si odgovarala na pitanja gledalaca da si se puno puta zamerila ljudima, a da se ničega ne sećaš. Rekla si da je ta ista devojka kaća fufa…prema meni si pokazala da si licemerna, ali imaš kvaliteta”, rekla je Zorana Nataliji. Kasnije se, dok ju je Vendi nazivala “debelom krmačom” samo smejala.

Odgovori na pitanja iz ankete su povredila osećanja i Gospode Ekrema.

“Ja lenština, pi*ka im materina, a ja najviše radim ovde!”, rekao je Jevrić, a onda jurio Vendi i Bakija da mu ispeglaju košulju...


Boki, vrati se, ali promeni ambalažu

Izlazak Bokija 13 je kao i njegov ulazak, ostavio traga na farmerima. Imao je tajni zadatak i nije uspeo da ga izvrši. Iako je na imanju (s razlogom) važio za najgoreg od sve dece kada je rad u pitanju, Boki 13 je ostavio traga među svojim dojučerašnjim cimerima.

Farmeri kukaju što ga nema: Boki 13 (levo) ostavio traga
 

"Nedostaje mi njegovo telo, njegovo glamurozno, seksipilno telo…šeširić, haljinica…”, kukao je Peja, dok je Zorana tugovala jer "mirno spava". "Boki, volim te i molim te vrati se. Dosadno je, svi mirno spavamo!! ".

Eva ga smatra anđelom koji je sišao među farmere, Vendi mu poručuje da je čeka, a Ekrem…

"Nisam raspoložan od kako je otišao. Mnogo mi nedostaje. Molim vas, ako ga vidite, pozdravite ga od mene, Ekrema Jevrića Gospode…", tiho je Ekrem govorio pred kamermanima, a Bata ga je zamolio da se vrati makar na jedan dan jer "mnogo nedostaje Jasmini Ani i Marijanu".

Kada je reč o Jasmini i Marijanu…

"Nedostaje mi, on je malo dete za Evu! ", rekla je Jasmina Ana. "U nju kao da je ušao Bokijev duh", pričala je književnica misleći na svađu sa "babom".

"Ja sam njemu rekao da nemam ništa protiv njega, već protiv ambalaže", bio je iskren Marijan. "Kada bude stao pred mene kao čista žena ili čist muškarac, ok…".

Najsimpatičniji je bio Katarinin odgovor: "Hvali mi, ali nemoj da se vraća…".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online