Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 14.12.2010.
13:03
V. Tasić - Vesti A

Aleksandar Ilić: Sačuvao sam obraz

Manje od 24 sata posle izlaska sa Farme i tri meseca izolacije od spoljnog sveta, Aleksandar - Aca Ilić (49) prvi intervju dao je za "Vesti". Za razliku od mnogih njegovih kolega, njemu je za rukom pošlo nemoguće - da posle tri meseca izađe iz farmerskog blata neukaljan. Jutro posle izlaska sa imanja Ilić nije mogao da pređe ulicu, a gradski autobusi su se zaustavljali kako bi ga putnici pozdravili.

Ostao neukaljan: Aleksandar Ilić

- Ostao sam bez teksta, zanemeo sam... Ovo malo što sam video govori mi da sam napravio fantastičan posao i da nisam pogrešio što sam ušao na Farmu. Izašao sam sa imanja u pravo vreme, jer sam, priznajem, već bio na izmaku snage. Nisam ni mogao dalje, zato što za dalji boravak na imanju ipak treba imati drugačiji mentalni sklop od onog koji ja imam - kaže Ilić.
 

Kako je izgledao prvi susret sa vašom suprugom i sinom?
 

- Kada sam ugledao Ivana i Bilju jedva sam suze zadržao. Odradio sam intervju u studiju, a onda smo otišli kući i plakali smo od sreće. Moja žena izgleda fantastično, i to sam joj rekao čim sam je video. Samo mi nije jasno zašto je toliko smršala.
 

Patila je za vama, zar to ne znate?
 

- Znam, i ja sam smršao šest kilograma. Nije da tamo nije imalo šta da se jede, ali jedem hranu, a ona, čini mi se, jede mene. Strašno je kakve sam ljude tamo sreo. Prešli su sve granice, a većina njih je grdno pogrešila što je ušla u sve to.
 

Ekrem ljut zbog Marjana

Ekrem vam je silno zamerio što ste za gazdu postavili Marjana, a ne njega?
- Ja njemu ne zameram ništa. Podržavao sam ga od prvog trenutka, imao sam strpljenja i volje da mu pomognem da se snađe. Nisam se naljutio na njega ni kada mi je rekao da pevam seljačke pesme i da sam zaboravljeni pevač. Mnogi me pitaju da li je Ekrem zaista takav kakvim se prikazuje ili dobro glumi. Ne glumi, zaista je specifičan. Može da se ljuti na mene koliko hoće, ali ja sam izabrao Marjana.

Zašto mislite da su pogrešili kada će im učešće na Farmi doneti popularnost i bolju zaradu?
 

- Kakva crna popularnost, mnogi od njih neće smeti na ulicu da izađu! Pokazali su kakvi su i smučili su se narodu. Kakva crna zarada? Nema tih para zbog kojih treba prodati obraz i moral. Meni ništa, ni stotine miliona ne bi značili kada bi mom sinu bilo teško da ode u školu jer se stidi oca. Od svih para na svetu vrednije mi je to što je Ivan ponosan na mene.
 

Otkrijte nam tajnu, kako ste izdržali sve provokacije?
 

- Bez obzira na to kakve provokacije bile, nisu mogle da me nateraju da pređem granice pristojnosti. Mnogi su probali da me uvuku u mulj, mnogo sam morao da pazim da ne upadnem jer ja u mulju ne umem da plivam. Bio sam meta gotovo svima jer sam najveće ime među njima, pa je većina pokušavala da preko mojih leđa zaradi poene. Osećao sam se kao da sve vreme hodam po žici. Uspevao sam da ostanem prividno miran, iako je mnogo puta srce htelo da mi se otkine. Od besa, od tuge što ljudi padaju tako nisko, od čežnje za porodicom.
 

Kako ste psihički podneli takvu igru?
 

- Mora čovek mnogo da bude stabilan jer nije lako izaći na kraj sa svim tim ljudima od kojih su mnogi vrhunski majstori spletkarenja i podmetanja. Dobro je da sam izašao jer ne bih više mogao da trpim psihozu, dreku, viku, negativnu atmosferu. Uspeo sam da sačuvam sebe, sopstveno dostojanstvo i veće nagrade za mene nema.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.12.2010. 15:36
У окружењу дебила, Екрема, проституке, Весне Вукелић - Венди, хомосексуалца Банета, трнвестита Бојана Јовановског, пропалог сељачког политичара Марјана Ристичевића, излапеле глумице Еве Рас, бившег робијаша Бакија Ђоганија,разних набеђених ВИП личности, Ацо остао си чист и свака ти част, теби, оној малој Јовани Пајић, и Бати Здравковићу. Све остало што нам пружа ПИН је само заглупљивање.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online