Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 07.12.2010.
13:50
Kurir rs A

Igbala odlučila: Razvodim se od Ekrema!

Supruga internet zvezde kaže da je on osramotio svoju porodicu, da je ona veoma razočarana u njega i da ga ljutita čeka u Americi.

Razočarao je ženu i sinove!


Igbala Jevrić nimalo nije zadovoljna ponašanjem supruga Ekrema na Farmi i u intervjuu za Kurir je otkrila da se njegova porodica stidi zbog onoga što on radi s Vendi. Takođe nam je otkrila da je u stanju da ga ostavi ako joj ne da dobro objašnjenje za sve škakljive situacije koje je imao s pevačicom.

* Gledali ste Ekrema dok je bio u gazdinskoj kući sa Vendi?
- Gledala sam i bilo me je sramota šta radi. On više uopšte nema respekta ni prema meni, ni prema deci, ni svojoj porodici. Užasno se ponaša i bilo me je sramota da ga gledam u tim situacijama.


* Šta vaši sinovi kažu na to?
- I njih je sramota. Zvala me i njegova majka, i braća i sestre, i niko ne može da veruje kako se ponaša. Skinuo se skoro go pred kamerama i obrukao nas sve. U početku sam mislila da je to sve zbog šoua, ali sada više ne opravdavam njegovo ponašanje. Stvarno je preterao.


* Kako ste reagovali kada ste čuli da je rekao Vendi da hoće da ima decu s njom?
- Nisam čula, ali ako je stvarno rekao da hoće da ima decu s njom, može slobodno da ostane u Srbiji i neka zaboravi na decu i mene. Izgleda da se stvarno zaljubio u nju i ne mogu da verujem šta sam doživela posle 25 godina braka.

* Šta ćete mu reći kada se vrati sa Farme?
- Imaćemo ozbiljan razgovor, jer ja posle ovih scena ne mogu više da mu verujem. Bio je spreman pred kamerama da vodi ljubav s Vendi! To znači da bi me bez razmišljanja prevario. Kako da mu verujem više?!

* Razmišljate li sad o razvodu?
- Sačekaću da se završi šou i da se vrati kući da mi objasni zbog čega je to radio na Farmi. Ako mu je stvarno produkcija rekla da mora tako da se ponaša, ona ću mu oprostiti, ali ako je sve to sam smislio, onda neću. Mislim da su on i Vendi glavni krivci za sve, jer ne znaju da se ponašaju i ne poštuju našu porodicu.


* Da li vi to plačete sada?
- Ne plačem, nego sam jako tužna i razočarana zbog svega što mi je muž priredio.

* Hoćete li mu oprostiti ako se u Ameriku vrati sa 100.000 evra?
- Nikakve pare ne mogu da izbrišu sramotu koju mi je pričinio. Ljudi me stalno zovu i pitaju me šta se sa njim dešava, a ja ne znam šta da im odgovorim. Ja ga ne poznajem kao takvog. Izgubio je svaki respekt prema meni i deci.


* Da li je istina da ćete ući na Farmu?
- Nije. Sačekaću Ekrema u Americi da razgovaramo o svemu i vidimo šta će biti s našim brakom.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.12.2010. 15:09
I opet Ekrem...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online