Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 20.09.2018.
11:25
S. Đurić - Vesti A

Počinje nova sezona u Zvezdara teatru (FOTO)

Došla je jesen, a sa njom i dugo očekivana pozorišna sezona 2018/2019. u Zvezdara teatru! U petak 21.9. u 13 časova počinje prodaja ulaznica za predstave.

Promo
 

Sezona će svečano biti otvorena  8.10. predstavom Osama - Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i režirao predstavu. U predstavi igra sjajna ekipa mladih i talentovanih glumaca. Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović.

Zvezdara teatar će 16. oktobra ugostiti ekipu Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba, sa predstavom Ustav republike Hrvatske, Ante Tomića i Rajka Grlića, u režiji Vinka Brešana. U predstavi igraju: Borko Perić, Nikša Butijer, Ana Maras Harmander, Damir Poljičak, Matija Šakoronja, Vedran Mlikota / Hrvoje Kečkeš.

Veče glomazne poezije koje izvodi Rambo Amadeus održaće se 25. oktobra.

Promo
 

U pripremi je nova predstava!

U pripremi je i nova predstava, prema tekstu Ivana Lalilća u režiji Darjana Mihajlovića. Autor senografije je Vesna Popović, autor kostima Lidija Jovanović, kompozitor Bojan Stojčetović. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Neda Arnerić, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Premijeru očekujemo tokom novembra.
  
Jesenja putovanja Zvezdara teatra
Dvojac predstave Voz, rađene prema romanu Kormaka Makartija, Voja Brajović i Sergej Trifunović, gostovaće ovog septembra  u Kanadi. Publika u Torontu predstavu će moći da pogleda 22. i 23. ceptembra, u Izabel Bader Teatru, a u Kičeneru 25. septembra, u Redžistri Teatru.

Promo
 

Novosadska publika biće u prilici da pogleda višestruko nagrađivanu predstavu Hipnoza jedne ljubavi, Dušana Kovačevića, 28. septembra u 20 časova, u Pozorištu mladih.

Predstava Klaustrofobična komedija Dušna Kovačevića, biće izvedena na svečanom zatvaranju Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije, 22. septembra u Narodnom pozorištu.

"Pozorište je i moja kuća"

Pozorište Zvezdara teatar u saradnji sa kompanijom Japan Tobako Internešnl od početka ove godine organizuje akciju pod nazivom Pozorište je i moja kuća, u okviru koje u pozorišni život, u naredne dve godine uključujemo štićenike programa Liceulice i korisnice Sigurne kuće. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online