Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 06.02.2012.
22:55
Story.rs A

"Imao sam neprijatnosti na ulici zbog Parade"

Glumac Goran Jevtić otkriva da je imao problema zbog uloge u filmu Parada za koji kaže da je najgledaniji i priča o tome da je bio uzbuđen kada je upoznao Anđelinu Džoli

Jedan od glavnih likova u filmu "Parada"
 

U najnovijem izdanju emisije Willimon, autorke Biljane Vilimon na Studiju B, gostovao je glumac Goran Jevtić koji je na njeno pitanje: Da li je imao problema na ulici zbog uloge u filmu Parada, odgovorio:

- Imao sam neprijatnosti na ulici, pre nego što je film prikazan, kasnije ne. Drago mi je što je taj film najgledaniji – izjavio je Goran, u jeku prepucavanja producenata tog i filma Montevideo, Bog te video oko broja gledalaca.

Goran Jevtić sa Anđelinom Džoli i Nikolom Đuričkom na snimanju filma "U zemlji krvi i meda"

Glumac je prvi put pričao i o saradnji sa Anđelinom Džoli u čijem filmu U zemlji krvi i meda igra jednu od značajnijih uloga.

- Kada sam otišao na kasting, nisam znao da je to njen film. Rekli su mi: Rediteljka će pogledati vaš materijal sledeće nedelje, pošto je trenutno u Pakistanu zbog poplava. Pomislio sam da je to gomila čudnih ljudi. Ko još pravi film o Balkanu i bavi se poplavama u Pakistanu? Ubrzo sam sve povezao i pozvali su me u Budimpeštu na snimanje – rekao je Goran i otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa rediteljkom filma.

- Pravo sa aerodroma odvezli su me u studio i zamolili da pre snimanja sačekam Anđelinu kako bi me upoznala i pozdravila. Bilo mi je lepo u polutami studija i naravno da sam bio uzbuđen jer dolazi neka Anđelina Džoli koja te kastovala za svoj film i sada će tu da ti režira. Kako sam ugledao sitno biće u crnom kaputu koje mi prilazi, a koje sa ekrana znam čini mi se čitav život, pružio sam joj ruku. Ona je međutim, tu ruku zaobišla, zagrlila me i izljubila i rekla mi: Mnogo ti hvala što si pristao da igraš u filmu. Dala mi je neke CD-ove sa filmovima i rekla: Pogledaj ovih, po meni, pet najboljih antiratnih filmova ikada. Među njima je bio i Lepa sela, lepo gore, Srđana Dragojevića. Rekao sam joj da sa rediteljem tog filma, koji znam napamet, spremam ulogu u filmu Parada i bila je oduševljena – izjavio je Goran na Studiju B i dodao da U zemlji krvi i meda nije antisrpski film.

- Anđelinino ostvarenje nije film o nekakvim Srbima i muslimanima, već o dve sukobljene strane u ratu. Mi ovde celog života imamo kompleks više vrednosti i msilimo da smo nekome bitni. To je priča o dva lika, ali mi smo nažalost izgubili šansu da to ostvarenje ovde bude dostojanstveno prikazano i da Anđelina dođe u Beograd, a strašno je to želela. Ona ima dosta razumevanja i ljubavi za sve ovo ovde. Ni ja ni moje kolege ne bismo učestvovali u nečemu što je na štetu našeg naroda. Sve su to laži i neistine – objasnio je Goran.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.02.2012. 01:03
Због овог филма и порука које он носи пожелим да се иселим из овог педерланда. Једноставно не могу да дозволим да моја деца помисле како је кул бити педер, дилер дроге, ратни злочинац криминалац и свакојаки други олош. Веома интересантна злочиначка интернационала на симпатичном ружичастом задатку култивисања злих Срба. Ово је могао да смисли само неки патолошки болесни педерски ум који има још и толико смелости да тражи да то гледају деца у школи. Србијо Содомо и Гоморо.
Ponedeljak 06.02.2012. 23:01
Ех, момче...
Utorak 07.02.2012. 05:30
Sto ne snimi film o onim bebama , 12 dusa koje ubise NATO-vci sprecavajuci humanitarnu pomoc inkubatora . Ubijali su BEBE ....to je genocid. Za to nisi nikad cula Andzelina - gle imena i slicnosti sa akcijom MILOSRDNI ANDJEO .........Bolesna zena ili ....nista nije slucajno!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online