Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 22.01.2012.
19:22
tportal A

Naj filmovi koje nismo videli u bioskopima

Sigurno se pitate zašto ove filmove nismo videli u našim bioskopima... Pa ako mislite da je to zbog gej vukodlaka, elitne prostitucije, 3D porno filma i brutalnih ubistava, onda ste u popunosti u pravu. Pogledajte šta smo propustili!

Ah, ta da današnja omladina...
 

3D Sex And Zen Extreme Ectasy

Polurimejk hongkonškog erotskog klasika, ujedno i prvi visokobudžetni soft-pornić snimljen u 3D-u. Jedinstven komad vizualno impresivne azijske erotike, prepun 'klasičnih motiva' kao što su presađivanje konjskog penisa na telo muškarca, beskrajna orgijanja, silovanja, šamaranja... Ma taman za bioskope!

Another Earth

Uspešno bratimljenje drame i naučne fantastike snimljene za malo novca, ali s odličnom atmosferom i intrigantnom pričom o devojci koja zavodi muškarca čiju je porodicu slučajno usmrtila u saobraćajnoj nesreći. Sve to u kontekstu otkrića nove Zemlje, blizanca našeg planeta koji se odjednom pojavi na nebu. Žive li na njemu i naše kopije?

Attack The Block

Urnebesno zabavna vožnja u kojoj će uživati deca i odrasli, kao i svi koji vole agresivne svemirce nalik na mutirane šimpanze.

Ako ste nekim slučajem gledali film Gunis, i dopao vam se, onda obavezno pogledajte i ovo filmsko ostvarenje.

Chillerama

Rečima neopisiv, ekstremno uvredljiv i još ekstremnije zabavan omnibus horor-komedije, s četiri povezane priče. U filmu i džinovsko stvorenje siluje Kip slobode, zombiji orgijaju u bioskopu, tu su i gej vukodlaci, kao i Dnevnik Ane Frankenštajn!

Hobo With A Shotgun

Još jedna pucačina sa američkog tržista donosi 67-godišnjeg Rutgera Hauera kao beskućnika koji naoružan sačmaricom kreće u osvetničku misiju protiv svega u rasponu od psihopatskih huligana preko korumpirane policije do Deda Mraza pedofila.

Sleeping Beauty

Režiserka Džulija Li istražuje svet elitne prostitucije, skidajući do gola svoju glavnu glumicu – Emili Brauning. Lepa Emili paradira bizarnim i neretko perverznim svetom penzionerskog seksa za novac, izgledajući kao da je sišla s Botičelijeve ili Da Vinčijeve slike.

The Woman

Adaptacija priče horor književnika Džeka Kečuma, mešavina torture horora, crne komedije, u osnovi razotkrivanje moralne prljavštine ispod ambalaže američke nuklearne porodice.

Turn Me On Goddammit

Svake sezone, filmski svet nas iznenadi s barem jednim originalnim filmom o odrastanju, ali možda najneobičnija, svakako seksualno najeksplicitnija, ali ujedno i najduhovitija varijanta sada dolazi iz Norveške.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.01.2012. 11:10
Стварно нема за чиме жалити, али нисмо имали толико среће да нас заштите од :"српски филм" и од " живот и смрт порно банде" тако да смо у неку руку сада "пелцовани.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online