Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 17.11.2010.
12:13
Alo A

Seka: Borise, budi manje Tito!

Folk pevačica Seka Aleksić rešila je da pojasni njenu prepisku oko pomoći ljudima pogođenim zemljotresom u Kraljevu sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem, objašnjavajući da mu ništa ne zamera već da bi volela da više i drugačije brine o Srbiji i srpskom narodu.

Voli Ruse: Seka Aleksić

"Dragi predsedniče, ja ti, zapravo, ništa ne zameram. Sve razumem i sve ti praštam. I Severinu u krevetu, i Kosovo u autu, i to što se dvaput ljubiš s drugim predsednicima, sve, sve...", navodi Seka u kolumni pod nazivom "Da sam ja muško" u listu "Alo".

"Ali, šta mogu kad bih ja htela da si ti malo manje Tito, a malo više Putin, da se malo manje izvinjavaš, a malo više kurčiš (da prostiš!), da si malo manje Ivo, a malo više Boris! Da si jednako (mereno u kešu) predsednik i gejevima iz Manježa i onoj sirotinji iz Kraljeva. Prvima fali cirkus pa prave paradu, drugima krov nad glavom, pa ti sad vidi šta je prioritet. Nećemo valjda u EU pod šatorima?! Eto tako, pa mi javi kad snimiš situaciju... I izvini još jednom. Nisam 'tela, al’ bilo je jače od mene", navodi Seka.

"A da si muško, predsedniče, i to pravo, to sam čula (priča se po selu). Dobro, malo vučeš na 'metro', al‘ to je zbog marketinga, kamera, kapiram ja. Sav si sladak sa tim pegicama na ćubi, da znaš! Ijjju, ote mi se... Sad će Veljko da me nalupa po dupetu kad ovo vidi. Ljubomoran mi čo’ek, popizdi kad pogledam drugog. Al‘ ja istrpim, žena sam, bože moj. Posle ga razbijem od seksa i miran je ko bubica, sve prede i hekla. Šta ćeš, takvi smo, to ti je tradicionalni srpski brak", piše Aleksićeva.

Obrazlažući zašto piše kolumnu, Seka navodi:

"Pravo da vam kažem, i nemam nekog posebnog razloga da pišem, osim što volim! Nit mi je karijera posrnula, nit me, fala bogu, glas izdaje. A nisam ni deo nekog političkog projekta, PU, PU, DALEKO BILO! Nisam ni Čedina, ni Tomina, ni leva, ni desna. Ono 'prva' i 'druga' Srbija ne priznajem. Jedna je Srbija! Političare, i kad volim, to je na kašičicu. Kad plate, pevam. Na veresiju jok! Čist račun, duga ljubav. Ne dajem se nikom, osim ovom mom navalentnom kik-bokseru. I onima što vole da me slušaju. A ima ih, mašala, ne žalim se!"

"I ime mi je Svetlana, ne Zuhrijana, mada i to dobro zvuči, onako filmski, ko iz 'Šeherzade'. I ne delim ljude po veri i naciji, kao neke što ga okolo tupe o toleranciji i privijaju gejeve na silikone, a ovamo se podsmevaju svakome ko se drukčije zove. (Čedo, mislim stvarno, zar ćemo sa takvima u Evropu?!) Ponosim se što sam od oca pravoslavca i majke muslimanke, što sam Srbija u malom (dobro, ne baš u malom, reći će zlobnici). Napravio me Milorad, rodila me Ibrima, u meni teče krv i Borisa i Rasima, i Irineja i Muamera, mene bole i Jasenovac i Bratunac i Srebrenica. I da, nisam rođena u blokovima, već sa vukovima!", piše još Seka Aleksić.

Sreda 17.11.2010. 12:21
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sreda 17.11.2010. 16:54
Cekajte ljudi, da li ovo zena koja govori TI BIH TREBALA, i slicne gluposti(zaista je suvisno da ih nabrajam) pise kolumnu?!?! Da joj nije mozda neko poklonio gramatiku, pa je ubrzanom metodom nekom naucila sve ono sto je propustila u osnovnoj skoli? Pa ovo je stvarno horor...
Četvrtak 18.11.2010. 00:12
Lele, cela estrada sada pise kolumne, postade trend. Prvi zapoce tansvestit a za njim krenu i preostalo krdo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online