Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 16.11.2010.
12:39
Alo A

Seka otpustila desnu ruku!!!

Samo pet meseci pošto je pred gledaocima kroz razne testove u svom šou programu "Moja desna ruka“ izabrala ličnog asistenta, popularna pevačica Seka Aleksić mu je dala pedalu!

"Desna ruka", Sekin muž i Seka
 



Naime, kako je nedavno objavila na svom "Fejsbuk“ profilu, Svetlana je raskinula saradnju sa Vukašinom Ilićem zbog nerazumevanja.

Zarađivao od 300 do 500 evra!

 

Početkom aprila 2010. godine na kanalu tadašnje televizije „Foks“ počeo je da se emituje rijaliti program „Moja desna ruka“, u kojem je Seka sa svojim saradnicima iz nedelje u nedelju ocenjivala kandidate. Sistemom eliminacije do završetka šoua u junu ostalo je troje kandidata, među kojima i pobednik Vukašin Ilić. Ovom pobedom dobio je novi automobil „ševrolet spark“ i ugovor na godinu dana uz mesečnu platu koja je varirala između 300 i 500 evra.

"Od danas, moj lični asistent je Nataša… Ona je to već godinama, samo vam to nikad nisam spomenula! S Vukašinom ne funkcionišem kako bih ja želela", napisala je Seka na svom profilu.


Seka je, objašnjavajući zašto je došlo do prekida saradnje između nje i ovog studenta građevine, rekla:

"Vukašin i ja ne sarađujemo, jer već godinama radim s Natašom Dimitrijević. Jednostavno sam se navikla na nju i ponekad ne moram da joj kažem šta treba da uradi da bi to i uradila, zna sama. Poznaje me od 2003. godine i pokazalo se da funkcionišemo fenomenalno. Vukašin je dobio nov automobil, plaćen je za svoj rad, i to je to", rekla je Aleksićeva.
 

Vukašin je za "Alo" potvrdio ovu informaciju:


"Seka i Nataša razmišljaju isto, super sarađuju, tako da je donekle bio logičan ovaj sled dogoađaja. Mnogo bolje se snalazi i funkcioniše s njom nego sa mnom. Moram da kažem da Seka nije bila nezadovoljna mojim radom. Sve što je od mene traženo, ja sam uradio, tako da tu nismo imali nikakvih problema. Jednostavno, u tom periodu bilo je potrebe za još jednim asistentom, i ja sam to odradio".

Vukašin nije želeo da otkrije da li će i dalje nastaviti da prima platu od pevačice, s obzirom na to da jednogodišnji ugovor koji su potpisali ističe tek u polovinom naredne godine.

"Ne bih da ulazim u to. Ne mogu ništa da komentarišem, sem da sam za svoj posao dobio koliko je trebalo. Nisam nezadovoljan, a ostao mi je automobil koji sam dobio kao nagradu", reka je Ilić, bivša Sekina "desna ruka".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online