Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.11.2010.
13:01
V. Tasić - Vesti A

Karijeru sam svesno podredila porodici

Suzana Jovanović već 14 godina je u braku sa Sašom Popovićem, direktorom "Granda", ali se u politiku ove izdavačke kuće nikada nije mešala, niti ima nameru to da čini.

Ne glumim gazdaricu: Suzana Jovanović sa suprugom

- Sale i ja smo dva tela, a jedna duša. Razumemo se pogledima, gestovima i delimo sve - kada smo srećni i kad nešto boli. Ako iskrsne neki problem, verujte, za trideset sekundi ga rešavamo. Deca i ja nikada nismo osetili njegov bes, ljutnju, razočaranje. Trudi se da drži daleko od nas sve ono što mu se dešava na poslu. Kada ima nekih problema, zagrlim ga i kažem:"Ljubavi, proći će..." - kaže Suzana koja se posle višegodišinje pauze vraća na scenu.


Da li vas suprug pita za mišljenje kada je posao u pitanju?


- Pita me, naravno. Često kaže :"Sule, šta bi ti uradila na mom mestu?" Uvek mu kažem šta mislim i drago mi je što on izuzetno ceni moje mišljenje. Ali, u politiku "Granda" se nikada nisam mešala, nisam glumila gazdaricu, niti protežirala vlast i moć. Nikada nikome nisam davala materijala da me ogovara. Uvek sam pazila šta pričam, ne želeći da izazivam ničiju zavist i zlobu. Danas je generalno svuda mnogo loše enegrije - na ulici, pijaci... Ako se čovek malo lepše obuče, ako vozi malo bolji auto, eto materijala za ogovaranje.
 

Osetite li lošu energiju na snimanjima "Grandovih" emisija?
 

- Učini mi se ponekad da je osetim. Ali, se trgnem i kažem sebi da to nije istina. Prosto ne želim da verujem da se ljudi "truju" lošim mislima.
 

Mnoge vaše kolege vode računa šta pričaju u vašoj blizini, jer ste gazdina žena...?
 

- Niti znam, niti želim da ulazim u to šta ko komentariše u nekom svom društvu. Uvek se ponašam korektno i ne želim da iko pomisli da imam neke privilegije. Nikada nisam imala ambicije da budem najbolja, najpopularnija, najtraženija... Porodica mi je uvek bila na prvom mestu. Da mi je karijera bila najvažnija stvar u životu ne bih se ni udavala.
 

Pričalo se da vam muž zabranjuje da pevate i da vas zato nije bilo godinama na estradi?
 

- Niti mi je zabranjivao, niti me je terao već je prepustio meni da radim onako kako želim. Nije me bilo zato što sam tako želela. Gajila sam decu i uživala u tome. Kada sam požela da se "vratim" niko me nije sprečavao. Izgradila sam svoj život, pa ne moram da jurim uspeh po svaku cenu, već mogu da radim isključivo za svoju dušu. Za svoju dušu snimila sam duet sa Alenom Ademovićem, tako radim i ostale pesme za album.
 

Kako vam je suprug, koji važi za najboljeg poznavaoca estrade, dozvolio da pre osam godina snimite album koji vas je, kako ste sami rekli, "ukopao tri metra ispod zemlje"?
 

- On uopšte nije bio za to da snimim taj album. Ali mene je uhvatio neki đavo pod svoje i nije mi dao mira. Sama sam birala pesme sa Pericom Zdravkovićem i eto, desio se kiks. Bože moj, pogrešila sam i nije problem da to priznam.
 

Nisam mekušac


- Velika je iluzija da reklama može da napravi čuda. Posle epizode sa albumom "Ne izlazi sunce zbog tebe", priznajem, bila sam razočarana. Nije to bilo ono što sam očekivala. Ali, nisam mekušac koji bi dozvolio da ga nešto slomi, pa sam se okrenula porodici. Prolazile su godine, a ja se nisam pronalazila u pesmama koje su mu nuđene, pa ih nisam ni snimala. Te godine nisu izgubljene, jer sam ih posvetila mužu i porodici - kaže Suzana.

 

Konzervirala sam se


Mnogi komentarišu da Suzana danas izgleda bolje nego ikada. Na sve priče o tome da je njen izgled rezultat hirurških intervencija, samo se slatko smeje.
- Nemam ništa protiv plastične hirurgije, ali još nisam došla do zaključka da mi treba. Nedavno sam u "Grandu" objašnjavala da sam se "konzervirala" uz pomoć konzervansa, salicila i vinobrana, pošto je vreme zimnice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online