Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.10.2010.
15:20
Pressonline.rs A

Brena odbila pomirenje sa Karleušom

Iza kulisa spektakla, koji je vlasnik RTV "Pink" Željko Mitrović organizovao u Sloveniji povodom otvaranja televizije "Pink Sl", dešavale su se krajnje zanimljive situacije koje će danima drmati srpsku estradu!

Propalo pomirenje: Brena, Željko Mitrović, Karleuša i Željko Joksimović
 

Nakon Karleušinog ukrcavanja u avion, Lepa Brena i Željko Joksimović su iz ekonomske prešli u biznis klasu, gde su sedeli potpredsednik srpske vlade Božidar Đelić i Mitrovićevi poslovni prijatelji.

Po dolasku u Ljubljanu i smeštanju u hotelima, na gradskom trgu održan je veliki slavljenički koncert povodom pokretanja kanala "Pink Sl".

Na iznenađenje mnogih, Jelena Karleuša se popela na binu i otpevala hit „Ja nemam drugi dom" sa Brenom, koju je nedavno uvredila u tekstu na "Fejsbuku" pod nazivom „Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi".

Pošto to nije bilo dovoljno da njih dve zakopaju ratne sekire, Mitrović je kasnije na žurci u klubu „Top", na očigled novinara pokušao da pomiri JK i Brenu!

Međutim, iako su sedele jedna naspram druge, izbegavale su bilo kakav kontakt!

”Ja nemam konflikt sa Karleušom, već ona sa mnom. Mada, Jelena ima problem sa većinom pevača. Nije bilo u redu sa njene strane što se nepozvana popela na binu, jer onda je trebalo svi da izađu. Ali, to je njen stil, a publika će sama proceniti šta je u pitanju. Ipak, ovde smo svi bili da podržimo Željka i televiziju Pink”, rekla je Brena za “Press”.

“Na insistiranje Željka Mitrovića izašla sam pred publiku, to nisam ja potencirala jer sam u Sloveniji gošća. Sve se spontano desilo, Mitrović je tražio da izađem sa njim na binu, budući da sam ja rasla sa Pinkom. Što se Brene tiče, s njom se nikada nisam svađala, a to što nekome istina smeta - nije moj problem”, kaže JK za “Press”.

Političar Nenad Čanak i biznismen Miodrag Kostić celo veče su ispijali šampanjac u društvu svojih prijateljica, a Tanja Vojtehovski je razmenjivala nežnosti sa dečkom.

Aca Lukas i njegova supruga Sonja, kao i Željko Joksimović i Jovana Janković skoro celu žurku su presedeli, dok je Srđan Predojević uživao u društvu lepe Slovenke.

Najveseliji su bili domaćini Željko i Milica Mitrović, koji su pokazali da, pored poslovnih obaveza, umeju dobro da se zabave.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online