Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.10.2010.
14:08
J. Antonijević - Vesti A

Ana Nikolić: Razmišljam o braku

Posle četvorogodišnje pauze, novi album "Mafija kafe" Ane Nikolić konačno je ugledao svetlost dana. Promociju novih 11 pesama napravila je samo dva dana nakon svog 32. rođendana u restoranu "Pjetro del'oro".

Uspešna saradnja: Marina Tucaković i Ana Nikolić

Ekipa saradnika i ovog puta bila je u punom sastavu, a činili su je provereni hitmejkeri Marina Tucaković, Romario, Kiki Lesendrić, "Atelje trag", tandem Kobac i Kon.

CD (u koji je uloženo skoro 100.000 evra) obećava nešto drugačije od onoga na šta smo navikli od "devojke od čokolade", kao i sami nazivi pesama poput "Džukelo", "Zla barbika", "Mišo moj", "Mafija kafe".

Pored Aninog novog menadžera i brata Marka, promociji je prisustvovala i ponosna mama, koleginice Dara Bubamara, Mina Kostić, Indira Radić, Saša Kovačević, Aco Pejović, zaljubljeni golupčići Anabela i Mladen, Dženan Lončarević, Boki 13.

- Pune dve godine pripremam ovaj album, a glavni krivac za sve pesme je Marina Tucaković. Uradila sam tri spota i neću se zaustaviti na tom, planiram da ovaj CD promovišem maksimalno jer to i zaslužuje.
 

Gola u nemačkom časopisu


Za koji nemački muški magazin ćete se slikati goli?
- Budite malo strpljivi, sačekajte, pa ćete videti. U pitanju je poslovna tajna tako da ne mogu da pričam da li je u pitanju cifra od 100.000 evra ili neka druga. Ne smem za sada ništa da otkrivam, malo strpljenja i uskoro ćete svi videti o čemu se radi.

Da li razmišljaš o koncertu?
- Da, o tome uvek razmišljam, i u planu mi je da 2011. godine napravim solistički koncert i u Beogradu. Koji će prostor biti u opticaju, videćemo. U poslednje vreme vidim svi pucaju na "Arenu", ali o tom potom.


Kome je posvećena pesma "Mišo moj"?
- To ćete morati da pitate Marinu Tucaković, koja je pisala tu pesmu. Predložila mi je da je stavim na album jer je znala da će se zbog te pesme dići velika prašina i da će svi aludirati da je posvećena mom bivšem dečku Miši, čoveku o kome se toliko pisalo na početku moje karijere.


Da li je pesma "Džukelo" namenjena vašem bivšem dečku Daliboru Matiću?
- Neka to ostane moja tajna. Imam dosta autobiografskih pesama, ali neću vam otkriti da li je u toj pesmi sve autentično ili samo samo reč džukelo.


Da li si zaljubljena?
- Trenutno sam sama, nemam dečka, ali moram priznati da sam u potpunosti emotivno ispunjena. To je neobjašnjivo kada sam ja u pitanju. Ko razume, shvatiće.


Kako si proslavila 32. rođendan?
- Toliko sam bila u gužvi zbog priprema promocije da nisam ni stigla da proslavim rođendan. Zato ga sad proslavljam s novim CD-om koji mi je najlepši poklon.

Podrška kolega

Da li razmišljaš o braku?
- Naravno, jer u prirodi je svake žene da o tome razmišlja. To je nešto što treba da se desi kad si siguran u osobu sa kojom si, a godine nisu važne. Kad se desi, desilo se. E sad, kako bi trebalo da izgleda taj pravi za mene, bolje da ne pričam ništa jer sve što sam želela dešavalo mi se suprotno. Videćemo, ne znam ni ja.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online