Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.12.2018.
14:40
Sponzorisan tekst A

Doček Nove godine u Vili Anđela uz Dejana Matića

Doček Nove godine je jedan od najlepših i najveselijih događaja u toku godine. Već početkom decembra sve nas hvata praznična euforija. Kupuju se pokoni i ukrasi za kuću, ali i garderoba za nezaboravni doček Nove godine. Momci i devojke već sa jeseni razmišljaju sa kim će i gde provesti najluđu noć. Ta odluka je bitna i zahteva pripreme, naročito kada su u pitanju ženske osobe.

Promo
 

Nova godina je sjajna prilika da se zalije za sve lepe trenutke u protekloj i za zdravlje i sreću u nastupajućoj godini. Za tu priliku neophodno je dobro društvo, obilje hrane i pića i dobra muzika. Dočekati Novu godinu sa svojim najdražim ljudima predstavlja veliko zadovoljstvo i samim tim vredi se potruditi oko proslave.

Dragoceni zajednički momenti veselja biće u kasnijim godinama često predmet sećanja i priče. Doček Nove godine je ujedno i sjajna prilika da se sumiraju utisci o prethodnoj godini, o svim onim usponima i padovima koji čine život. Takođe, ta noć je zgodna i da se donesu novogodišnje odluke.

Da bi novogodišnja noć bila posebna, vesela, luda i nezaboravna izaberite pravi lokal u kome ćete je proslaviti! Vila Anđela za doček nove 2019. godine priprema veliko iznenađenje. Proslave u Vili Anđela su uvek glamurozne i gosti ih pamte po odličnom provodu. Oni koji su prošle godine bili kod nas na dočeku znaju o čemu govorimo.

Dejan Matić peva za Novu godinu

Za proslavu dočeka 2019. godine organizovali smo specijalan nastup poznatog folk pevača Dejana Matića. Kao zvezda Granda, Dejan je stekao slavu širom našeg regiona i mnogi sa nestrpljenjem isčekuju svaki njegov nastup. Dejan Matić je vrhunski muzičar, vedar i duhovit, nadasve zabavljač koji ume da napravi odličnu energiju na svojim nastupima.

Svi koji posećuju njegove nastupe znaju da je odličan provod sa njim zagarantovan. Njegovi veliki hitovi Dva druga, Niko i neko, Ona je moja, Tople noći, vreli dani, Oženjen sam, Preko i mnogi drugi, kao i najpopularnije pesme naše narodne muzike naći će se na repertoaru 31. januara. Provod će trajati do ranih jutarnjih časova. Da bi doček Nove godine bio potpuno uživanje, organizovali smo i trubače koji će tradicionalno svirati nakon odbrojavanja.

Luksuzna sala i ludi provod

Vila Anđela raspolaže svim potrebnim atributima da bi bila mesto vrhunskog provoda u novogodišnjoj noći. Vila se nalazi u mirnom kraju Borče, dovoljno udaljena od gradske vreve. Luksuzan enterijer vile odgovara glamuroznim proslavama ljudi koji imaju visoke prohteve kada je u pitanju zabava.

Promo
 

Uigran tim kuvara i konobara i ovoga puta sprema se da oduševi sve prisutne gastronomskim užicima. Svi ljubitelji dobre hrane mogu neograničeno da uživaju u našoj gastronomskoj magiji. Uz ukusnu domaću i internacionalnu hranu idu i sjajna domaća vina, kao i sve popularne vrste domaćih i stranih pića.

Novogodišnji dekor vile je posebna priča koja dolazi do izražaja uz specijalne efekte tokom novogodišnjeg programa. Pored modernog ambijenta sa profesionalnom rasvetom i ozvučenjem, gostima je na raspolaganju prostran parking tako da ne moraju da brinu za svoje omiljene četvorotočkaše.

Vila Anđela je sinonim za vrhunsku uslugu i dobar provod! Provedite sa nama doček Nove 2019. godine i uverite se i sami da najbolji provod u Vili Anđela nije samo glasina. Za rezervacije mesta i dodatne informacije pozovite telefon: +381 62 40-20-20.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online