Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.06.2010.
13:41
Kurir A

Karleuša "Orlovima“: J... se fudbaleri!

Među ženama srpskih fudbalera, folk pevačica Jelena Karleuša je definitivno najpoznatija, ali i najprovokativnija. Ukratko je ispričala svoje viđenje muške euforije zbog Svetskog prvenstva, kao i na koji način njen muž Duško Tošić reaguje kad ona komentariše utakmicu i šta bi poručila našim reprezentativcima u Afric

Voli da peva tuđe pesme: Jelena Karleuša

Svejedno da li naši pobeđuju ili gube, ja bih im pevala onu super pesmu Bore Đorđevića jer je za mene fudbal najdosadniji sport na svetu, rekla je JK u intervjuu za "Kurir".

Ona je navela i da da nije "kompetentan savetodavac za žene". "Bolje da ne slušaju moje savete! A i muževi tih žena bi se naljutili na mene. To je kao da od đavola tražiš savet o heklanju“, rekla je JK.


Zbog čega bi žene trebalo, a zbog čega ne da gledaju prvenstvo?

Da se razumemo, po meni je fudbal najdosadniji sport na svetu! Pa ja ne znam ni šta je ofsajd! Kad me je Duško nekoliko puta odveo na utakmicu, obavezno sam ga pred kraj pitala: ’Koji su naši?’ Kakav crni fudbal, to je neviđeno smaranje. Na Duškove utakmice idem da bi ženama drugih fudbalera preselo, i to je to. I da hoću da vidim šta se dešava na terenu, ne mogu jer sam poluslepa. Kada me muž pita kako je igrao, kažem da je bio najbolji! Šta ima da gledam, on je za mene najbolji i tačka. E sad, da ne ispadne da sve najgrđe pričam o fudbalu, takođe me ne interesuju ni ostali sportovi. Kad izmisle sport zvani brzinski šoping, tad ću biti u reprezentaciji.


U većini slučajeva između žene i fudbala muškarci biraju fudbal. Kako žena treba da se dotera i kako da se ponaša da bi skrenula pažnju na sebe?

Žene koje od mene traže savet kako i šta treba da rade da bi skrenule muškarcima pažnju sa lopte beznadežni su slučajevi. Inače, fudbala mi je preko glave! Kada bi Duško birao između fudbala i mene, naravno, izabrao bi fudbal. Šutnuo bi me, ne bi ni trepnuo! Fudbal je njegov život. Srećom, u njegovom životu JK i fudbal su se lepo uskladili!


Najbolji način da žena uteši muškarca kada tim za koji navija izgubi?

Uf, ja imam surov način! Umirem od smeha! Uvek navijam za suprotni tim da bih nervirala Duška! Nekad mi se čini da je ozbiljan u nameri da me zadavi! Ej, pa to je igra! Ne kapiram čemu tolika drama?!
 

Koju bi pesmu otpevala našim reprezentativcima ukoliko pobede, a koju ukoliko izgube?

Bora Čorba je napisao onu super pesmu "J... se, fudbaleri“! Meni je to toliko kul pesma da bih je pevala u oba slučaja! Hahahaha! Aaauuuuuu, ubiće me Duško! Ionako me mrze žene fudbalera, sad će i fudbaleri početi da me mrze. Ponavljam, baš me briga za fudbal. Mene interesuje samo jedan fudbaler, a to je moj muž.


Da li bi se naljutila na Duška ukoliko bi izabrao da gleda utakmice sa društvom umesto da vodite ljubav?

Ne bih. Pa ne može čovek non-stop da vodi ljubav sa mnom! Mora malo da predahne.
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online