Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.06.2010.
14:00
S. Đurić - Vesti A

Fudbalska groznica trese estradu

Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje je počelo u Južnoj Africi, željno očekuju brojni pevači, ali i njihove koleginice. Ove godine mnoge dame narednih mesec dana budno će pratiti šta se događa na Mondijalu, kako zbog zgodnih fudbalera, tako i zbog dobrog fudbala.

"Prava je pomama za ovo prvenstvo. Volim fudbal, pratiću sve mečeve naše reprezentacije i navijaću iz sveg srca za njih. Pored naših, favoriti su mi Španija i Brazil. Neće mi pasti teško tih mesec dana, jer ću zajedno sa suprugom Pecom gledati utakmice, naravno u društvu prijatelja. Sigurna sam da ćemo se lepo zabaviti" kaže Olja Karleuša.

I njena koleginica Goca Božinovska s nestrpljenjem očekuje mečeve "orlova".


"Obožavam fudbal, posebno kada igra srpska reprezentacija i Partizan. I vatreni sam navijač. Verujem u naše momke i sigurna sam da će ostvariti dobar plasman. Kada budu igrali naši skupiće se celo društvo kod nekog u kući i zajedno navijati uz hranu i piće. A, žene koje ne prate fudbal treba da imaju razumevanja za svoje muškarce, ipak je Mondijal jednom u četiri godine. Nek se druže sa drugaricama, idu u provod ili neka sednu i gledaju utakmice", poručuje Goca Božinovska.
 

Biljana žali zbog Bekama


Biljana Sečivanović veruje u Srbiju.


"Gledaću utakmice naše reprezentacije i to se u mojoj kući ne propušta. Veliki sam patriota i moram da Srbiju istaknem među favorite. Znam da ima mnogo boljih i jačih ekipa, ali verujem u naše momke. Žao mi je što se Bekam povredio i neće igrati, jer on mi se baš dopada", kaže Biljana Sečivanović.

Veliki poznavalac, ali i obožavalac najvažnije sporedne stvari na svetu je i Maja Nikolić.
 

"Našim momcima želim svu sreću. Veoma poštujem selektora Radomira Antića i verujem da je napravio odličan tim. Smatram da Španci i Nemci imaju najviše šanse za osvajanje prvenstva, ali bih bila najsrećnija kada bi Srbija postala šampion", kaže Maja.


Nenad Knežević Knez s drugarima već se organizovao kako i gde će pratiti utakmice.

"Moj drug kupuje LCD televizor koji ćemo postaviti na terasi na kojoj ćemo se svi skupiti i gledati utakmice. Čak smo od jednog prijatelja, koji drži kafić, uzeli reklamni frižider u kome ćemo hladiti pivo. Tih mesec dana ćemo uživati, jer će zaista biti dobrog fudbala. Naše lepše polovine će ili biti sa nama, jer među njima ima onih koje vole fudbal ili ćemo im dati slobodno veče", kaže Knez.
 

Hasan Dudić je još jedan od pevača koji obožava fudbal i neće se odvajati od televizora.


"Imam dosta prijatelja među fudbalerima, kako među ovima iz mlađe generacije, tako i onih iz starije garde. Obožavam Nemanju Vidića, Marka Pantelića i Dejana Stankovića. Nešto mi govori da bi mogli da se dobro plasiraju, jer je Radomir Antić odabrao dobar tim, a i on je veliki stručnjak", smatra Hasan Dudić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online