Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.01.2016.
17:33
alo.rs, Vestionline A

Ana Bekuta i Mrka kupili penthaus

Bivši ministar Milutin Mrkonjić i njegova "devojka", pevačica Ana Bekuta podigli su vezu na viši nivo - pazarili su stan u luksuznom delu Beograda, u koju su se nedavno i uselili. Naime, par se iz manjeg stana na Vračaru preselio u penthaus novoizgrađenog kompleksa, u kojem kvadrat košta skoro 3.000 evra.

Instagram/Ana Bekuta
"Golupčići" Ana i Mrka sad imaju ceo sprat

- U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao sa investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Pošto su stan kaparisali tokom izgradnje, Ana i Mrka su imali priliku čak i da učestvuju u pozicioniranju prostorija onako kako im odgovara. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Ubrzo nakon što je zgrada završena, a stan kompletiran, njih dvoje su se uselili i pozvali prijatelje da proslave ulazak u novi dom. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali - kaže izvor Alo blizak paru, koji će uskoro proslaviti četiri godine ljubavi, a tri zajedničkog života.

Oni su do sada živeli u Aninom stanu, koji se takođe nalazi na Vračaru, a koji su zajedničkim finansijskim sredstvima proširili krajem 2012. godine.

- Milutin je pomogao Ani da renoviraju njen tadašnji stan i prošire ga za još jedan sprat, koji je u međuvremenu kupila. Tako su njih dvoje donedavno uživali u 80 kvadrata, ali su poželeli veći komfor. Novi stan ima više od 100 kvadrata i Ana je veoma srećna jer se prethodnih dana prepustila uređivanju, što joj pričinjava zadovoljstvo - kaže naš izvor.

Kako bismo proverili naše navode, pitali smo je da li je tačno da se uselila u novi stan i zašto je ponovo izabrala luksuzni deo grada, na šta nam je ona odgovorila:

- Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gospodstvenošću starosedelaca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života - s oduševljenjem nam je Ana sasula salvu komplimenata na račun mesta na kojem je odlučila da provede ostatak života, očigledno u zagrljaju bivšeg ministra Milutina Mrkonjića.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online