Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.05.2014.
10:16
D. Dušanić - Vesti A

Najava pevača: "Nema pornić, al' peva Domić!"

Svakom može da se desi da ga oslove drugim imenom ili pomešaju sa nekom drugom osobom. Ali, kad se to dogodi pevaču, pa još onom ko je mislio da je mnogo poznat i popularan, to ume da zaboli. Međutim, većina pevača na takve propuste gleda sa osmehom.

Zacenio se od smeha: Dragi Domić
 

- Gostovao sam u jednom klubu i di-džej je rešio da me predstavi okupljenim posetiocima. Izašao je na binu i teatralno rekao: "Nije Severina, i nema pornić, za vas peva Dragi Domić!" Bio sam potpuno zatečen, a onda sam se zacenio od smeha. Trebalo mi je nekoliko minuta da se priberem, kako bih mogao da zapevam. To je bila najotkačenija najava, pa još sa rimom. Ko zna šta je posle izrečenog publika očekivala da vidi na sceni - smeje se Dragi Domić.

Aleksandra Bursać pamti gostovanje pre nekoliko godina, kada kolega nije mogao da joj potrefi ime.

Žena lavica: Olja Karleuša

- Imala sam nastup u Brusu 2009. godine i pre mene je pevao Slobodan Đurković. Da li je hteo da napravi štos ili je pak priželjkivao drugu pevačicu ne znam, tek najavio me je rečima: "A sada Zvezda Granda Aleksandra Kostov... ne, izvinite, Jelena Bursać... izvinite." Tek iz trećeg puta uspeo je da ubode moje ime i prezime - priča Aleksandra.


- Jedan moj poznanik se uvek trudi da me najavi nekako spektakularno i pompezno, pa ponekad pobrka lončiće. Tako je jednom izrekao salvu komplimenata o meni, pa završio rečima: "Ona je jednostavno žena zmaj, ma imenom i prezimenom - Ćana!" - priseća se Stanojka Mitrović Ćana, koja je nedavno imala problem sa imenom.


- Nedavno sam pevala na humanitarnom koncertu u Crvenki i na kraju su svi učesnici dobili zahvalnice. Pogledam moju, a na njoj piše - Stanimirka Bodiroža. Ako su me već zvali da pevam mogli su se raspitati kako se zovem. Osim toga devojačko prezime Bodiroža zamenila sam za udato Mitrović još pre desetak godina. Nisam se naljutila, ali mogli su samo da napišu Ćana i znalo bi se kome je namenjena zahvalnica.


Olja Karleuša tokom 11 godina karijere u svojim pesmama pominje brushalter, zicer, ljubavnu terapiju, ali su je ljudi zapamtili po naslovnoj numeri sa prvog albuma.
- Mene po nepisanom pravilu stalno najavljuju kao ženu lavicu po mom prvom hitu. Iako moja koleginica Jelena i ja imamo isto prezime, koje nije često, nikada nas nisu pobrkali. Jedino se dešavalo da me tokom razgovora u emisijama na radiju ili televiziji povremeno voditelji oslove sa Jelena, ali ja se zbog toga ne ljutim - kaže Olja Karleuša.
 

Suzana prekrstila Čedu

Čedomira Rajičića svi znaju kao Čedu Čvorka, kompozitora i tvorca grupe Luna.
- Gostovao sam u emisiji Nedeljno popodne, a voditelji su bili Suzana Mančić i Milovan Ilić Minimaks, a Suzana me je stalno oslovljavala sa Dačo. Nisam reagovao, ali posle nekoliko godina ponovilo se isto, samo što je ovog puta emisiju vodila sa Zoranom Radojkovićem Piletom. I opet ona meni: "Dačo, reci nam ovo..." E kada me je treći put nazvala pogrešnim imenom, reagovao je Pile: "Ama, Suzana, čovek nije Dača nego Čeda!" Meni je sve to bilo simpatično. Nisam hteo da joj kvarim posao, upadam u reč i prekidam je. Ko me zna jasno mu je kako se zovem - priča Čeda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online