Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 21.11.2013.
15:11
V. Tasić - Vesti A

"Nikom ne guram prst u oko"

Mina Kostić (38) nedavno je predstavila singl "Egocentričan" u providnoj majici i uz atraktivnog plesača, i odmah je podigla prašinu na estradi. I dok je jedni hvale zbog smelosti, drugi je kritikuju jer smatraju da joj takav nastup ne priliči.

Još verujem u ljubav: Mina Kostić

- Bilo šta čovek da uradi, dobro ili loše, uvek će neko da komentariše, uvek će biti onih koji te podržavaju ili kritikuju. Uglavnom, većinu komentara doživljavam kao komplimente. Ali, ima i onih koji me malo pogode ili iznerviraju. Tako sam se iznervirala kad sam videla naslov "Ispala bradavica zbog nemaštine". Nije mi jasno kakve veze imaju nemaština i bradavica! Ali, eto, neki bi da me srozaju, pa lupetaju svašta - kaže Mina.


Ko bi to da vas sroza?
- Valjda neki nemaju preča posla nego da omalovažavaju druge. Ponašam se normalno i korektno prema svima, nikome ne dajem povoda da bude zlurad, nikoga ne diram... Razočarala sam se u neke ljude koji su u ovom poslu. Sede sa tobom, smeškaju ti si, a gledaju kako da ti zabiju nož u leđa. Ali, neću o njima. Ne razmišljam o njima, ne pokušavam da ih razumem jer znam da to ne mogu. Nikome ne zavidim, ni na koga nisam ljubomorna i neću da se bavim glupostima i ružnim stvarima.
 

Razbijene iluzije

Koliko vam je život razbio iluzije?
- Život mi je razbio iluzije o muškarcima, a važno je da ja i dalje verujem u ljubav, pored svega što mi se dešavalo u životu. Otac moje ćerke Anastasije, Igor, uvek će zauzimat posebno mesto u mom životu jer je otac mog deteta, bez obzira što ne živimo zajedno - iskrena je Mina.

Koliko je teško danas opstati na estradi?
- Nije lako, svako se bori kako zna i ume. Ja opstajem zato što sam vredna, pošteno radim svoj posao i nikome ne guram prst u oko. Bog mi je dao glas, a dao mi je stas. Ništa na sebi nisam radila, sem grudi, ali to je već davno ispričana priča. Prezadovoljna sam kako mi ide. Daleko od toga da se razbijam od posla, ali je dobro. Ne pričam o ogromnim koncertima i o velikim uspesima.


Može li žena sama na estradi, bez jake zaleđine i podrške moćnog muškarca iz sveta politike, biznisa ili kriminala?
- A što da ne može? Ja sam živi primer. Radim od kako znam za sebe, ni od koga žutu banku nisam dobila a da je nisam pošteno zaradila. Meni ne treba moćan muškarac da me gura i protežira. Mislim, ne treba mi finansijski ili politički moćan. Treba mi moćan muškarac u drugom smislu, da je sposoban, vredan, osećajan... Ja mnogo dajem, ali mnogo i tražim, treba mi dostojan partner, koji će mi uzvratiti istom merom sve što mu pružim. Volela bih i ja da vidim kako je imati muškarca koga ne moram da vučem na grbači.


Ima li takvog na vidiku?
- Nešto ga ne vidim, ali sam sigurna da će se pojaviti jer ga zaslužujem. Verujem da će se jednog dana sve kockice složiti. Još verujem u ljubav iz bajke. Ne mora da radi za mene, ali treba da me voli i poštuje i da me gleda kao u ikonu, a ja ću u njega gledati kao u boga! Svaka žena bi volela da sretne svog viteza i svaka bi volela da živi tu ljubav iz bajke.

Čola kao ikona

Imate li još iluzija o estradi?
- Sve vidim i sve mi je jasno. Ali, ni na trenutak nisam promenila mišljenje o nekim velikim ljudima i dan-danas ih gledam kao ikone. Obožavam ih kao što sam ih obožavala kada sam bila klinka. Recimo, Šabana Šaulića ili Zdravka Čolića. Sanjala sam o tome da pevam na istoj bini sa Čolom i znala sam da će doći taj dan. Pre nekoliko godina, u Nemačkoj, zaista smo pevali na istoj bini. Prvo ja, a onda on. Upoznali smo se, ispričali, pohvalio me je. Veliki pevači su me uvek cenili, a ja sam, eto, rame uz rame sa njima.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.11.2013. 15:14
Majko mila od ovih kalastura se ne moze ziveti...sada se i ova mesecima nece skidati sa medija.
Četvrtak 21.11.2013. 15:31
Nekada su se slušale pjesme a danas nema tu ni P od pjesme...Pjevaljke polugole ili gole uvijaju se sa "razbacanim" plesačima, isto tako i pjevači sa plesačicama, balerinama....vrag bi ga znao šta su???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online