Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.01.2013.
14:19
J. Antonijević - Vesti A

Duet s Milanom u inat dušmanima

Radmila Manojlović (27) ne mari za tračeve, već uživa u ljubavi sa dve godine mlađim kolegom Milanom Stankovićem. Svesna je da je pojedine koleginice ne vole, da je često ogovaraju iza leđa, ali ona kaže da je to ne dotiče, jer sebe ne smatra delom estrade.

- Ne znam da li sam trn u oku pojedinim koleginicama, ali zato znam da meni niko nije. Problem nije u meni, pa samim tim to nije nešto o čemu ja treba da brinem. Nezahvalno je komentarisati druge, zato nikada ne pričam o pevačima ni dobro, ni loše - kaže Rada i čudi se kada čuje da za nju pričaju da je komplikovana osoba.
 

- Ne razumem zašto se za mene priča da sam komplikovana i zahtevna za saradnju. Od kad sam se opekla pazim šta pred kim pričam i oprezna sam sa sedmom silom. Ne izigravam nikakvu zvezdu, već čistim sebe da me sutra neko ne bi gledao popreko.
 

Kad snimate duet sa Milanom?

- U inat dušmanima snimiću duet sa Milanom i ta pesma pojaviće se na njegovom novom albumu koji izlazi krajem januara. Ne smem mnogo da otkrivam da se Milan ne naljuti, ali jedva smo našli pesmu, jer je to najveći estradni problem. Kad bi bilo mnogo dobrih pesama svi bi stalno izbacivali hitove. Što se mene tiče ako nemam dobru pesmu bolje ništa da ne snimam, posebno ne po svaku cenu.

Pričalo se da ćeš povećati grudi?


- Silikoni su odavno prestali da budu tabu tema. Nisu više samo pevačice silikonske lepotice i zavisnice, već svaka druga devojka na ulici ima neku korekciju. Generalno nemam problem i kompleks zbog nekih svojih nedostataka. Srećna sam u svom telu i neću ništa da menjam. U stvari, prezadovoljna sam.

Da li je za tebe bitnija ljubav ili dobro se udati?


- Ne znam ko su devojke kojima je najvažnije da se dobro udaju, pa i bez ljubavi. Možda ću neke razočarati, ali ja nisam takva. Meni je još uvek bitna samo ljubav. Možda sam staromodna, ali šta ću kad mi je to glavni pokretač i osnova jedne normalne veze. Iskreno mogu da mi nude šta hoće - jahte, planete i put na mesec, ali ja ne bih pristala.

Živiš sa Milanom pod istim krovom, kakav je domaćin?

- Milan voli da vodi računa o svakom detalju na sebi, pa je takav i u kući. Kod njega je uvek sve na svom mestu. E, sad kad bi trebalo da kažem kakav je domaćim, bolji je pevač kao i ja. Mi smo ipak eksperti za muziku.

Da li planiraš solistički koncert?

- Ne volim da uskačem u neke stvari nepripremljeno i neprovereno. Mislim da mi za sada punjenje klubova dobro ide i da na tome još treba da radim. Nikada nisam požurivala stvari, smatram da za sve ima vremena.
 

Cenim svakoga, pa i starlete

 

Šta misliš o devojkama - starletama i njihovoj popularnosti?

 

- Ne znam zašto su starlete nižeg morala. Da li zato što se skidaju i slikaju gole? Cenim svakoga ko nađe način da bude popularan i zarađuje više novca, pa makar to bilo i na taj načim - golotinjom - kaže Rada. Ona se u pojedinim emisijama pojavila u haljinama Ane Nikolić, ali tvrdi da se s koleginicom nikada nije konsutovala oko oblačenja.

 

- To su ljudi nešto pobrkali, jer sam za pojedine emisije ili prijeme konsultovala stilistkinju Tijanu Todorović sa kojom Ana sarađuje. I to je sve.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online