Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.08.2012.
14:17
D. Dušanić - Vesti A

Održavam svoja seoska prijateljstva

Za Radmilu Manojlović (27) kolege tvrde da je najzaposlenija pevačica na estradi. Nije razmažena, ne bira posao i sa istim žarom peva na koncertima, po diskotekama, klubovima i restoranima, ali i na svadbama i krštenjima, kako u Srbiji tako i u dijaspori.

- Srećna sam jer se bavim poslom koji volim, imam slušane pesme, verne obožavaoce, poslove koji mi stižu sa raznih strana. Zato sa zadovoljstvom putujem i pevam, ne zanima me da li je radni dan, vikend, praznik, kao ni da li ću nastupiti u hali, pod šatrom ili koncertnoj dvorani. Maksimalno se predajem poslu, publika to vidi i oseća, pa sam zato tražena, a moji rezultati vidljivi - kaže Rada.


Da li ste imali neprijatnosti sa neisplaćenim honorarima, nasrtljivim i pijanim gostima?


- Radim za veliku i ozbiljnu kuću, pa je uvek sve uredno namireno. Na svaki nastup sa mnom idu moj menadžer iz Granda Saša Đurić i klavijaturista Miša Laguna. Žensko sam i mnogo lakše mi je kada su uz mene dva muškarca od poverenja koje doživljavam kao braću. Tu su kad pukne guma na autu u toku puta, kada treba nešto preneti, a što se tiče publike, nemam nikakvih problema. Smatram da od početka karijere znam da se ophodim sa ljudima svih generacija, obrazovanja i vaspitanja. Jesam srdačna, otvorena, ali imam i gard, kao da sam postavila nevidljivu granicu bliskosti do koje se može ići, gosti je osećaju i niko je ne prelazi.


Mora da postoji nešto što vam je zamorno ili vas nervira u poslu?


- Dešava mi se, kao i svima, milion banalnih stvari - gužve u saobraćaju, redovi na šalterima, kašnjenja aviona... I dalje imam strah od letenja, ali protiv toga ne mogu. Htela sam da saznam što više o avionima, suočila sam se sa problemom i strahom, čitala, izučavala, ali što sam više znala nije mi bilo bolje, nego još gore. Ne mogu taj strah da prevaziđem, ne pomažu sredstva za smirenja, ni učestala putovanja. Zamorno mi je silno pakovanje i raspakivanje. Od svega toga mogla bih da zaradim čir na želucu, ali neću da me to uznemirava. To su gluposti i sitnice na koje ne treba trošiti živce.


Imate li bliske prijatelje među kolegama?


- Na prste jedne ruke mogu da nabrojim ljude sa kojima sam zaista bliska, kojima se poveravam. Osim mog Milana, rođenog brata Nenada i sestre Maje, imam još dve drugarice od detinjstva iz mog sela. To je sve. Sa gotovo svim kolegama, i starijim i mlađim, u dobrim sam odnosima, pričamo, na snimanjima ili nastupima se izljubimo, ali to nisu osobe sa kojima bih pričala o intimnim stvarima.


Mnogo radite, sigurno i zaradite. A na šta trošite novac?


- Pare postoje da bi se trošile, ali ja nisam veliki trošadžija. Prilično sam racionalna, nisam rasipnica. Ne volim da gomilam novac, a da ne znam na šta ću ga potrošiti. Kupila sam auto, sada planiram kupovinu stana u Beograda, mada nisam od onih koji imaju nerešeno stambeno pitanje, pošto sam u mom Četerežu napravila porodičnu kuću.
 

Duet sa bratom


- Moj devet godina stariji rođeni brat Nenad i ja priželjkujemo da snimimo duetsku pesmu. I on je pevač i muzičar, radio je sa Megamiks bendom, osamostalio se, ima nekoliko singlova. Izvesno je da ćemo uraditi duet, samo još da nađemo odgovarajuću pesmu, dobar tekst, koji nije izlizan, a prikladan je za izvođenje brata i sestre - kaže Rada.

 

Srce iz Mladenovca


- Od obožavaoca sam dobijala razne poklone, ali posebno mi je drag onaj koji sam dobila od Ivane iz Mladenovca za moj prošli rođendan. Autobusom je sa drugaricom došla do Žaraba, a pošto odatle do mog Četereža nema prevoza, prepešačile su po velikoj vrućini tri kilometra. Devojka je sve vreme nosila ogromno crveno srce. Ne znam od čega je napravljeno, ali je toliko teško da ne mogu da ga podignem. Taj trud, namera da me obraduje, iznenadi - nema cene. Srce je sada u mom iznajmljenom stanu u Beogradu. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online