Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 05.07.2012.
13:01
D. Dušanić - Vesti A

Mina Kostić: Bolje dobar razvod nego loš brak

Posle brojnih ljubavnih razočaranja Mina Kostić (37) odlučila je da se u potpunosti posveti ćerki Anastasiji, a svoj ljubavni život potisnula je u drugi plan. Ne krije da su je mnogi muškarci razočarali, ali tvrdi da nije igubila veru u ljubav.

Ne ide ispod svoje cene: Mina Kostić
 

- Da sam htela mogla sam da imam pored sebe mnoge, ali neću - ne želim! Ja sam ta koja je prekinula sa muškarcima koje sam volela. Držim da je bolje dobar razvod, nego loš brak. Neću da trpim nikakve hirove i kojekakve gluposti. Stavila sam tačku i neću više o tome ni da pričam javno. I to me je skupo koštalo, izvrtale su se reči, izvlačilo iz konteksta, bespotrebno razglabalo... Ipak, veru u ljubav nisam izgubila. Znam da me čeka negde onaj pravi, moja druga polovina. Treba sačekati, biću strpljiva i sve će doći na svoje, usreći će taj neko mene i moju Anastasiju - kaže Mina.


Da li to znači da bi muškarac koji želi vama da se približi, prvo morao da očara vašu ćerku?
- Svakome treba oslonac u životu, ali u ovom trenutku moj ljubavni život nije prioritet. Moje dete, njena sreća i bezbrižnost su bezuslovno na prvom mestu. A, taj kome se dopadne Mina, moraće da se svidi Anastasiji. Neće mu biti lako da stekne naše poverenje, naklonost, ljubav. Onaj ko se zaista potrudi i uspe, dobiće mnogo.
 

Talentovana ćerka

- Moja ćerka ima 3,5 godine i veoma je veselo dete. Voli da peva i igra, nema stida da pred drugima pokazuje šta zna i ume. Jedva čekam da je od septembra upišem na ples. Sigurna sam da poseduje muzičkog talenta i dara, uostalom ima na koga i da povuče. Osluškujem njene želje i trudim se da je usrećim u svakom pogledu. Anastasiji sam posvećena 100 posto, ona je najvrednije što imam, za nju mi ništa nije teško. Uz ćerku sam se i ja ponovo vratila u detinjstvo, pa zajedno uživamo - kaže Mina.

Viđa li Anastasija oca Igora?
- Naravno, pa to je njen tata, moraju da budu u kontaktu. Igor je jedini muškarac koji sme da uđe u moju kuću. Dobro, osim nekih rođaka i dugogodišnjih prijatelja. Tako će biti i ubuduće, jer nema potrebe da se u našem domu vrzmaju neki muškarci, da tu dolaze i odlaze. Patrijarhalno sam vaspitana i sve bih dala da porodica ostane na okupu, da opstane, nađe se kompromis zarad sreće mog deteta. Ali, za tako nešto potrebno je da se svi usaglasimo, nesebično žrtvujemo, budemo spremni na razne izazove... Uvek sam bila odlučna, hrabra i emotivna, govorila sam iskreno ono što mislim, bez uvijanja. Nije uvek bilo lako, ali to je moj izbor.
 

Govorili ste da želite da rodite ili usvojite bar još jedno dete?
- I dalje je tako, stojim iza svojih reči. Anastasija mi stalno traži da joj "kupim" batu ili seku. Volela bih da imam još dece i verujem da će se to ostvariti čim se pojavi onaj pravi.
 

Brojne vaše kolege jadikuju da retko pevaju, imate li vi posla i kako se snalazite s obzirom na to da imate i malo dete?
- Jeste kriza, ali nikada nisam radila pošto-poto, pa neću ni sada. Ne želim da idem ispod svoje cene, niti da radim nešto zbog čega bih se sutra kajala. Pre svega zbog svog deteta, kome želim da budem uzorna majka. Biće po sistemu - ko čeka dočeka. I u poslu, i na privatnom planu.

POVEZANE VESTI

Subota 07.07.2012. 08:57
Koji muž bi te i trpeo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online