Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 02.07.2012.
16:37
Vestionline A

Čik nek je neko ne pohvali: Hvalospevi JK u lice

Gostujući kod Lee Kiš, Jelena Karleuša je ponovo predstavila svoje nove pesme, a uprkos brojnim gostima koji su sedeli kraj nje, čini se kako je ipak ona bila ta u koju su sve oči bile uprte! Jelena je pričala o svemu i svačemu, ostali gosti nisu stigli da dođu do reči - a sve prisutne dame su joj držale hvalospeve, makar morale i da ih kroz zube procede.


A onda je Bebi Dol rešila da Karleuši objasni neke stvari

Jelena Karleuša je napravila pometnju svojim novim albumom. Podelila je publiku na one koji su šokirani, i na one koji su "raspamećeni". Verovatno je na to mislila kada je prezentovala "mlevenje mozga" u najavnim spotovima!


Gostujući kod Lee Kiš, Karleuša se pojavila s novom frizurom i u neobičnoj odevnoj kombinaciji - korsetu sa suknjicom preko kojeg je imala još jedan korset - tako da se već po tome isticala od ostalih dama u studiju. Međutim, uprkos veoma dobrim gostima poput "Tropiko benda", Ilde Šaulić, Kaje, kao i Bebi Dol, Jeca je bila ta koja je vodila glavnu reč.


Emisiju su obeležili hvalospevi na njen račun, komplimenti od Ilde Šaulić i Bebi Dol. Kamera je u nekoliko momentata snimila Kaju kako se ispod oko smeška na prosipanje komplimenata Jeleni pod noge, ali je na kraju i ona učinila isto. Mada škrto i "kroz zube", uz opasku da ona kada nema šta da pametno kaže jednostavno ćuti.

I Karleuša je u ovoj emisiji bila iznenađujuće fina pa je gostima uzvraćala komplimentima, a najbolje su prošle Ilda Šaulić i Bebi Dol. 

"Bebi Dol je oduvek bila moj uzor i idol. Ona je i kod nas brend, a da živi u inostranstvu bila bi prava zvezda", rekla je za legendarnu Bebi mlađa Karleuša.

Karleuša je svojim oštrim kritikama na račun svega i svačega i prozivanjem koleginica putem društvenih mreža i štampe izgleda uterala estradi strah u kosti, pa je Bebi Dol bila jedina u emisiji koja je smela da joj se usprotivi i kaže šta misli o određenim temama. Dve plavuše su takao s vremena na vreme ulazile u kulturnu polemiku.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 02.07.2012. 18:33
Ko je bre šokiran? Koji je to album napravio pometnju? Ima li ikog na ovom portalu da je preslušao taj album i njeno "pevanje"? Ima li ikog na ovom portalu da zna ijednu njenu pesmu (ja sam gledao jedino onaj čuveni klip sa njom kako krešti u studiju, što je postalo predmet podsmeha cele države)? Kreštava nakaza je totalno nebitna, a pljujem je redovno zbog onih par LGBT fanova koji šire famu o njoj po medijima i obožavaju svaki njen idiotizam.
Ponedeljak 02.07.2012. 20:11
Njih dve toliko vrište da su zrele za duet u centrali Natoa u Briselu.. Bar nešto korisno da urade..xexe.
Ponedeljak 02.07.2012. 20:22
Karleusa puca od seksipila u ovo babskom sintetickom brushalteru.....O kakvom ona stilu prica?!?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online