Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 27.12.2011.
06:51
Alo! A

JK: Istrajaću u tome da sudski kaznim Seku!

Sve je očigledno promenljivo osim sukoba između dve velike zvezde domaćeg šou biznisa - Jelene Karleuše i Svetlane Aleksić Piljikić, koje su u toku jučerašnjeg dana zamalo dobile priliku da ukrste svoje argumente u Prvom osnovnom sudu, ali ročište je otkazano zbog bolesti sudije.

Mnogo je jaka i istrajaće do kraja: Jelena Karleuša
 

Ipak, kako saznajemo od izvora bliskog sudu, pevačicama je dva puta slat poziv na koji se one nisu odazvale.


Ovim povodom u ime Jelene Karleuše izjavu je dao Zoran Birtašević, njen portparol:


- Jelena je dala svoj iskaz pred sudijom, tako da na ročišta ide njen advokat. Istrajna je u odluci da sudski kazni Svetlanu Aleksić, zbog višegodišnjih uvreda i iznošenja neistina. Izbegavanje dotične da primi poziv i odgovara za svoje postupke je dovoljan pokazatelj o čitavoj situaciji. Svedoci smo interesantne pojave, a to je izbegavanje suočavanja sa Jelenom, počevši od Radojke Adžić, preko Svetlane Ražnatović, pa do Svetlane Aleksić. Ipak, siguran sam da će sud reagovati u skladu sa zakonom. Jelena punom parom radi na novom, desetom po redu albumu, a u Beogradu će biti viđena samo na svom novogodišnjem nastupu u klubu “Magacin“ - izjavio je portparol pop dive za beogradski “Alo!“.


I dok je Karleuša dala izjavu, utužena strana je rekla da neće davati izjave ni u narednom periodu:


- Seka nije davala nikakve izjave u medijima u poslednja tri meseca i neće se oglašavati do marta, tako da ni povodom ovoga nema komentar - saopšteno je iz Sekine PR službe.
 

Novo ročište za Seku i Jelenu 30. marta!

Zbog bolesti sudije odloženo je ročište i određen je novi datum kada će se možda sresti Jelena Karleuša i Svetlana Aleksić Piljkić, kojima će sud ponovo pokušati da uruči pozive.
- Pošto stranke za jučerašnje ročište nisu bile uredno pozvane, tačnije pozivi su se vraćali, sud će ponovo pokušati da dođe do njih. Novo ročište je zakazano za 30. mart, a moguće je da ukoliko jedna stranka ne da iskaz, odluka suda bude saopštena u njegovom odsustvu. Sud svakako ne može da natera stranku da da iskaz. Nisam sigurna da li je Jelena Karleuša dala iskaz, moram da proverim, ali ako ona kaže da jeste, onda je to verovatno tako - za „Alo!“ je izjavila Gordana Vuković, portparol Prvog osnovnog suda.

POVEZANE VESTI

Utorak 27.12.2011. 11:02
kokoske.Hoce li se naci neko pametan i zabraniti pristup medijima ovakvim kvockama?
Utorak 27.12.2011. 07:50
I vi ste, dokoni estradni "umetnici", sa tim prepucavanjima i povlacenjima po medijima, deo ideje zaglupljivanja ionako ojadjenog naroda...Sram vas bilo takve sto se ponasate nedolicno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online