Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 22.07.2011.
07:19
Blic puls A

Goca Tržan: Mediji me proglasili kurvom!

Umalo da se Goca Tržan zaplače i pretvori u Natašu Bekvalac! Kaže, mediji su je čerečili, a ona ništa loše o svom mužu nije rekla, dok on jeste o njoj, ali mu prašta jer nije iskusan sa medijima... Volela ga je mnogo, ali... - samo su neke od izjava pevačice u emisiji "Žene" na TV Prvoj.

Goca Tržan u emisiji

Pred kamerama emisije "Žene" na TV Prvoj, Goca Tržan je svoju ispovest o razvodu ovako počela:


- Na početku ove naše priče Ivan i ja smo rekli: Samo da ne postanemo kao Nataša i Dača. A postali smo, ali ne mojom zaslugom!

A onda se Goca ponovo izvinila svojoj koleginici Nataši Bekvalac, jer kaže, kada je kritikovala nije znala kako to izgleda kada te “mediji čereče”. I cela Gocina priča, maltene svodila se na to da su novinari i mediji zapravo ti koji su delom krivi za sav užas kroz koji je Goca prošla, jer su iskoristili njenog supruga koji je neiskusan u igri sa medijima.To što je njen suprug prvi progovorio o razvodu je ono osnovno što mu i zamera.

Kako je ljubavi došao kraj: Goca i Ivan
 

- Naravno da mi ne treba marketing takve vrste. Da javno govorim o svom razvodu. Ja nisam ni dala ni jedan intervju, jesam jedan - nastavila je Goca svoju priču prilično konfuzno.

- Treba mi da samo budem sa svojim detetom – rekla je i nastavila da objašnjava kada su zapravo problemi počeli.

- Sve je počelo i pre "Survajvera", imali smo probleme i ranije. Ja sam Ivanu rekla: Da li ti odgovaram ovakva kakva jesam, jer nećeš uspeti da me promeniš, jer ti meni oodgovaraš. Ali, bilo je problema, svađa i on je mnogo puta pomenuo razvod. Ja sam mu rekla da ne licitira sa nečim što ne misli... Jer, jednog dana ću i ja reći: sada je stvarno dosta.

- Ja sam se samo iz ljubavi udala, a ne iz interesa – nastavila je Goca. A onda zamalo da se pretvori u Natašu Bekvalac: Maja Volk je uzela gitaru, otpevala srceparajuću pesmu o kraju jedne ljubavi, Goca je bila na ivici suza. Uspela, je ipak da se suzdrži!

U nastavku je pričala o tome kako nije čitala novinske članke o sebi, jer je to sve previše pogađa, kako se ne sladi tuđom nesrećom, kako nikada nije rekla ništa ružno o svom suprugu, za razliku od njega koji od nje pravi drolju i ološ.

- Godinama se osećam nevoljeno, i tražim krivicu samo u sebi. Nije prevara najgora izdaja na svetu. Oprostila bih fizičku prevaru – rekla je Goca, a medijima je poručila: nemam šta više da vam dam. Koje meso da skinete sa mene!?

I na kraju, poručila je svima: Bolje užasan kraj, nego užas bez kraja!

POVEZANE VESTI

Petak 22.07.2011. 07:30
Не сикирај се Гоцо ниси ти једина ку..а на естради.
Petak 22.07.2011. 12:15
Ма шта кажеш Гоцо?
Petak 22.07.2011. 16:10
Ne brini Gogo ima i gorih od tebe.,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online