Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 09.07.2011.
08:16
Alo A

Miloš Bojanić napušta Srbiju?

Izgleda da pomirenje sa Jevrejskom zajednicom Srbije i donošenje na sud snimka koji pokazuje da nije vređao jevrejski narod nisu dovoljni argumenti da Milošu Bojaniću ne bude upućen još jedan poziv za suđenje!

Miloš Bojanić: Nisam kriv
 

Miloš Bojanić je preko medija saznao da je protiv njega i pevačice Maje Nikolić podignuta optužnica, iako je on mislio da je ceo taj slučaj okončan pre nekoliko meseci njegovim saslušanjem. Razočaran u mogući ishod cele ove priče, popularni pevač razmišlja o napuštanju Srbije.

Dragan Gojković: Miloš nije dobio poziv za sud!

Advokat koji zastupa Miloša Bojanića na ovom slučaju Dragan Gojković za „Alo!“ je izjavio da njegov klijent nije dobio poziv za sud, kao ni obaveštenje da je protiv njega podignuta optužnica.
- Nismo primili nikakav poziv. I ja sam, kao i Miloš, saznao za to iz medija - rekao je Gojković.

- Kada sam iz novina saznao da je protiv mene podignuta optužnica, zaista sam bio šokiran. I dalje smatram da ne postoji zakonski osnov da me neko tereti. Na sve načine sam dokazao da nisam ništa loše uradio i ovako razočaran u sve, napustiću Srbiju! Ako je pravosuđe u našoj zemlji ovakvo, ja sam srećan što su moja deca daleko (u Sjedinjenim Američkim Državama, prim. aut.), pa ako treba tuđi da mi sudi, neka mi sudi - rekao nam je Bojanić i objasnio da je sve što je bilo potrebno da dokaže svoju nevinost on i uradio.


- Neprijatno sam iznenađen jer sam mislio da će cela ova agonija da se završi kada je Jevrejska zajednica izdala saopštenje u kome govore da su shvatili šta sam hteo da kažem. U izlaganju u "Dvoru" nisam hteo da uvredim ni na jedan način jevrejski narod, a za sve su krivi mediji koji su moje reči izvukli iz konteksta. Zapitao sam se otkud sve ovo, jer je čudno da se ova priča opet pokrenula. Ljudi, ton i slika govore više od hiljadu reči, a to je najbolji dokaz svega - dodaje Bojanić, koji još jednom odbacuje optužbe za navodni govor mržnje.

- Proučio sam taj član 317, stav 1. U njemu piše da onaj ko je optužen za tako nešto raspiruje mržnju i time utiče na druge. Miloš na taj način pričao? A ne, taj "film" niko nije gledao - tvrdi folker, koji smatra da pravdu neće videti dok se ne promeni vladajuća politička garnitura.


- Da je Srpska napredna stranka na vlasti, ovako nešto ne bi u državi moglo da se desi. Aleksandar Vučić i Toma Nikolić su jedini spas za ovu zemlju! Oni bi promenili ovakve odluke i stavove koji nikako nisu na mestu - uveren je Miloš.


A dok se vlast ne promeni, sva je prilika da će Bojanić utočište naći "preko bare“, gde verbalni delikt ne postoji!

POVEZANE VESTI

Subota 09.07.2011. 08:37
srecan mu put,jedna CARNEX glava manje
Subota 09.07.2011. 09:02
Bojanić ako je u pravu neka dokaže na sudu, njegovi sinovi kao i mnogi od Komunista pa na ovamo su u SAD-u, Kanadi, Englesoj i čekaju da pošteni Srpski narod obezbjede sigurnu državu, ekonomsku stabilnu a onda će oni sa svojom mudrošće reći eto nas da vas malo posjetimo i prema nama morate se ponašati kao prema Gospodom.
Subota 09.07.2011. 16:59
Страшно је како нападате човека који вам ништа није скривио. Да ви трпите оно што је Милош трпео на Фарми,видели би како је то.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online