Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.06.2011.
04:08
Alo A

Ana Bekuta raskinula sa dečkom

Iako su pre samo pola godine zvonila svadbena zvona i spekulisalo se kada će se Ana Bekuta i njen dečko Dalibor Minjin venčati, folk zvezda je nedavno odlučila da ostavi novosadskog biznismena.

Ana Bekuta i Dalibor Minjin - kraj romanse
 

I mada je mnoge ova vest ostavila u čudu jer su u javnosti delovali kao skladan par, kako kažu prijatelji koji su upućeni u dešavanja u privatnom životu popularne pevačice, ovakav razvoj događaja bio je očekivan.

Minjin: Uvek bili samo prijatelji

 

Iako tokom dve i po godine veze nikada nije poricao ljubav sa Anom, Dalibor sada tvrdi da su samo prijatelji.

 

- Sa prijateljima ne raskidam, nego prestajem da budem prijatelj. Očito da je moja bivša prijateljica obmanjivala svoju publiku i javnost sa neistinom o tobože našoj vezi. Za sve vreme poznanstva nikada niste imali priliku da me slikate sa dotičnom, niti me pitate išta, a sve to jer sam samo prijatelj bio - napisao je Dalibor u svojoj poruci, a potom demantovao da se vratio bivšoj ženi.

 

- Istina je da imam sina od devet godina sa Jelenom Elenom i to je sve.

 

- Već duže vreme Anina veza sa Daliborom ne funkcioniše baš najbolje. Naprosto, on nikako ne uspeva da se oslobodi nekih osoba iz prošlosti koje im zagorčavaju život. Ana se u početku zaista trudila da ima razumevanja, tolerisala sve neprijatne situacije, ali je i njenom strpljenju došao kraj. Dalibor i ona su poslednjih meseci zahladneli odnose, retko su se viđali i ljubav je počela da se gasi - kaže izvor lista i dodaje da je ključni trenutak bio kada je Bekuta upoznala ruskog poslovnog čoveka koji je počeo da joj se udvara.

- Na letu ka Parizu Ana je pre dve godine upoznala jednog ruskog milionera. Pre nekoliko meseci on je uspeo da dođe do njenog broja telefona i počeo je da joj se udvara. I kod nje su počele da se bude emocije, pa je odlučila da je poštenije da Daliboru saopšti da je kraj nego da glumi da je sve u redu. On je to teško podneo, ali je raskid ipak bio prijateljski. Od tada su prekinuli svaki kontakt - zaključuje izvor, čije navode je u velikoj meri potvrdila i folk zvezda.
 

- Moja strasna "romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da "komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu - rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

- I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele... Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, "kriva“ sam ja - zaključila je Bekuta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online