Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 06.06.2011.
08:41
Alo A

"Grand" tuži Milana Stankovića?

Zbog gostovanja u emisiji Ivana Ivanovića, Milan Stanković bi mogao da u doglednoj budućnosti izbije sebi iz džepa pozamašnu sumu jer će, kako beogradski mediji saznaju, kaznene poene morati da plaća na sudu.

Milan Stanković "prevario" ljude koji su ga vinuli do zvezda
 

Naime, prema priči dobro obaveštenog izvora, produkcijska kuća "Grand“ odlučila je da tuži Stankovića zbog kršenja ugovara koji je potpisao 2007. godine, a koji još nije istekao.


- Čelni ljudi "Granda“ nisu verovali da će Milan imati smelosti da prekrši ugovor koji je odavno potpisao. Međutim, kada su Plavog videli u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem“, bili su šokirani! Tim pojavljivanjem, Milan nije ispoštovao nekoliko tačaka koje se nalaze u potpisanom ugovoru, ali to nije toliki problem, koliko je njegova nekorektnost razljutila ljude koji su mu pomogli da se vine do zvezda - priča za "Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da je Saša Popović već bio kod advokata kako bi odmah rešio situaciju koju je Milan stvorio.


- U prvi mah, Popović je pokušao da spreči da emisija ode u program, ali kada je video da to neće upaliti, onda je rešio da tuži i "Prvu srpsku televiziju“ i Milana, koji se prvi put posle godinu dana javno pojavio i rekao da mu je "Granda“ učinio nepravdu. Međutim, advokat najveće produkcijske kuće objasnio je Saši da "Prva“ nema nikakve veze sa Stankovićevim kršenjem ugovora, te će se po svim tačkama poslati tužba samo mladom pevaču - dodaje izvor.

Da će bivšeg predstavnika Srbije na "Evrosongu“ ovakav potez mnogo koštati najbolje govori podatak da će Milan po svemu sudeći morati da otplati sve što je "Grand“ uložio u njega.


- I ranije je Popović pričao tome kako se mladoj zvezdi "Granda“ ne isplati da uradi ono što ne sme jer će u tom slučaju morati da plati onoliko koliko je uloženo u njega, a verujte da je to mnogo novca - završava izvor.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.06.2011. 11:19
U slucaju da ga tuze i naplate ono sto su ulozili u njega, znaci li to da ce mu oni vratiti ono sto su zaradili na njemu? To bi bilo pravedno, a ne da samo on vrati, a oni zadrze zaradu.
Ponedeljak 06.06.2011. 11:04
sklanjajte ovog peskira...vratite stare proverene pevace,ove njihove zamene,su bruka za staru izvornu srpsku muziku
Subota 25.06.2011. 22:16
zabole ga. ma, neka se resio fahretinog grand klana.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online