Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 20.05.2011.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Suzana: Karleuša je Ivanova Brena

Suzana Mančić (54) koja je pre mesec dana kao specijalna gošća zapevala na koncertu hrvatskog pevača Davora Radolfija u Pozorištu na Terazijama, ne prestaje da razmišlja o povratku pevanju.

Suzana Mančić

Kako kaže, došlo je pravo vreme da se vrati muzici sa kojom je započela bogatu i šaroliku karijeru. Ipak, kao najpoznatija i najiskusnija srpska voditeljka osvrnula se i na plejadu mladih i lepih koleginica koje se pojavljuju na malim ekranima.


- Vreme će sve lepo prosejati kao sito i pokazati ko vredi iz te armije mladih i lepih. Neki voditelji i voditeljke će stasati, sazreti, a neki će nestati. Imam malo vremena da pratim TV emisije, ali sa zadovoljstvom gledam ono što radi Ivan Ivanović na Prvoj televiziji. Ima pravu dozu hrabrosti, lucidnosti i bezobrazluka. Podseća me na Minimaksa koji je bio jedinstven. Stalno "čačka" Jelenu Karleušu, kao što je to Minimaks radio sa Brenom, pa šta joj fali? Evo dokle je dogurala - smatra iskusna Suzana.


Priča se da se vraćate muzici, zašto ste odlučili da se ponovo angažujete kao pevačica?
- Ima onih koji se čude šta ću ja u muzici. To su oni koji ne znaju da sam ja, u stvari, pevačica koja nikako da stigne da se potvrdi na tom polju. Pevala sam, snimala albume, ali su moje pesme ostale u senci drugih stvari koje sam radila. Posle nastupa na Radofijevom koncertu osokolila sam se.

Šta vam je vratilo volju za pevanjem?
- Publika i ovacije koje sam te večeri dobila. U publici je bilo onih čiji aplauzi i komplimenti nisu za potcenjivanje kao što je operska diva Dragana Del Monako onda to zaista ima težinu. Gotovo da nema osobe koja me je čula te večeri, a da nije rekla:"Suzana, treba da napraviš solistički koncert!" Stvarno, sram me bilo što ga do sada nisam napravila. Ali, tešim se da ima vremena i da je budućnost preda mnom.

Mediji gladni skandala

- Mediji bi sve da naduvaju i da naprave aferu, jer su gladni i žedni skandala. Neću da se svađam ni sa Nedom, ni sa bilo kim drugim. Zbog takvih fazona izbegavam da se pojavim u nekim TV emisijama. Neću da me preslišava neki voditelj "od juče" i da pravi karijeru na tome što će mi postavljati glupa pitanja.

Zar vam se ne čini da je opšta gužva na estradi i samo fali još jedna pevačica?
- Naravno da samo još ja falim! Bez obzira na to koliko je velika gužva za svakoga ima mesta. Zašto ga ne bi bilo za mene? Snimila sam mnogo lepih pesama koje zaslužuju da se izvuku "iz naftalina".

Zašto su mediji ostali ravnodušni prema vama i Davorovom koncertu?
- Medijski taj koncert zaista nije bio propraćen kako je trebalo. Ne znam zbog čega... U stvari, toga dana je bilo mnogo događaja u Beogradu. Između ostalog, Severina je promovisala neki proizvod, pa je to novinama valjda bilo zanimljivije.

Znači, kriva je Severina?
- Nisam to rekla, taman posla!

U kakvim ste odnosima sa Nedom Ukraden?
- Mediji, izgleda, pokušavaju da nas posvađaju, ali uzalud. Žena zaslužuje svako poštovanje i kada se sretnemo lepo popričamo.

Zar se niste naljutili što vas je prozivala i pravila aluzije na vaš pornić u jednoj televizijskoj emisiji?
- Zašto da se ljutim? Žena nije ništa izmislila. Činjenica je da mi je ta sporna kaseta ukradena iz stana i šta sad da radim? Da se ubijem ili ljutim na one koji to spominju? Ne pada mi na pamet.

POVEZANE VESTI

Petak 20.05.2011. 17:11
Ma svaka tebi cast lepa Suzy
Utorak 24.05.2011. 14:17
Ovde cete naci kojekakve komentare da je baba i sta jos.Dobra je ona riba,a oni nek kenjaju.Svaki bi je,samo se prave.Jedino joj zameram sto misli da je Bogu dunula,pa para nosem po nebu.Ostala jednom jadna u kvaru,izadje iz kola i ispadne joj,mobilni.Dolazi do nas sa recima ja sam Suzana,znate,ovaj ah,ispao mi telefon,i bar jos deset puta je rekla ja sam Suzana.Upoznao sam jednu profanku latinskog,ona je u 54 bila bolja od Suzi,ali niko nece da obrati paznju kad kazes da trosis profanku od 5ipo,ali kad kazes da si trosio Suz,onda si ono,kao,bacje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online